Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

A babakocsik főbb típusai

Az esernyő alakúra csukható sportbabakocsik általában 30 fokig dönthető a háttámlájuk, hátulról tolhatók. 4-10kg az önsúlyuk. Kis helyigényűek, általában szerény rugózási képességgel.

Lapra csukható sportbabakocsiknak kb. 30 fokig dönthető a háttámlájuk, hátulról csukhatóak. Önsúlyuk 5kg-tól. Bolygókerekes, egybefüggő tolókar, relatíve nagy bevásárlókosár.
Kétfunkciós babakocsik jellemzően átfordítható tolókarral rendelkeznek, két irányból tolhatóak és fekvő pozícióba dönthető a háttámlájuk. Vastagabb, puhább belső betét. Lapra csukhatóak. 10-20kg az önsúlyuk. Újszülött kortól használhatóak.

A Háromfunkciós babakocsik- vagy multifunkciós babakocsik fekvő pozícióba dönthetőek és forgatható a felsőrészük. Lapra vagy esernyő alakúra csukódnak. Önsúlyuk 10kg-tól. Az autós bébihordozó könnyedén belepattintható a vázba. Sok esetben a váz teljesen lecsupaszítható és úgy lehet külön-külön a felszereléseket belepattintani. A háromfunkciós babakocsi nagy méretű, klasszikus babakocsi. Nagy kerekekkel, kellemes és lágy rugózással. Nagy méretű mózeskosárral és fordítható irányú sportbetéttel, amit a mózeskosár kivétele után kicsit alacsonyabb pozícióba lehet bepattintani a vázba. Régebbi típusú, bőrszíjas rugózású. Nagy összecsukási mérete és önsúlya miatt manapság kevésbé kedvelt.

Travel system babakocsik: sportkocsira építkező összeállítás bébihordozóval. Újszülött kortól használható. Ezek általában mózeskosarat nem tartalmaznak, egy sportbabakocsit látnak el bébihordozó kiegészítővel. Ezek a babakocsik sok esetben nem fektethetők vízszintig és nem állítható a tolóirányuk.
Iker- és testvérbabakocsik nagy segítséget jelentenek a szülőknek, ha iker babák születnek vagy a két testvér között néhány év csupán a korkülönbség! Az ilyen babakocsi segítségével a két babát egy babakocsiban lehet levegőre vinni. Létezik egymás mögött és egymás mellett elhelyezett üléssel rendelkező típus is. Az egymás melletti kiviteleknél az ülőrész jellemzően szűkebb, mint a hagyományos babakocsiknál, hogy egy átlagos ajtón is beférjen a babakocsi.


>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<