Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Neonato Babakocsi

A Neonato az 1990-es évek végén közvetlen forradalmat indított el a babatermék szektorban. Létrehoztak egy kizárólagos, divatos, felsőkategóriás termékek teljes tartományát. Új stílusirányzatot teremtettek a babák világában.

Csupán néhány év kellett ahhoz, hogy a Neonato márkanév az egész világon elterjedjen és ismertté váljon. Igen nagy hatással volt az olaszországi termékekre.


A Neonato olyan modern világot épített fel öt csillagos, luxus termékeivel, melyek lépést diktálnak a babakocsi divat számára.

A Neonato küldetésének tekinti, hogy biztosítsa minden nő számára, hogy tökéletes mamává tudjon válni, valamint ebből a nézőpontból legyen képes kifejezni önmagát minden kismama, személyisége és saját stílusa szerint.

A Neonato vállalat gondosan követi napjaink kismamáinak az új szokásait, életmódját, valamint az ezzel kapcsolatos változásokat, melyek kihatnak a babákra. Ehhez képes fejlesztik a technológiát, és hoznak létre olyan megoldásokat, melyek ezt visszatükrözik.


A Neonato mindent megtesz annak érdekében, hogy különleges minőséget hozzon létre, és a termékekben kifejeződjön az olasz kreativitás. Ebből adódik, hogy a babakocsi modellek tekintetében a stílus, a trend és a gyakorlatiasság képes egyesülni.

A Neonato ügyel arra, hogy minden egyes modell egyedi legyen, egyedülálló és különleges, mint az a szeretet, amit egy mama érez gyermekével szemben.

Neonato kocsit használó anyukák véleménye

Jól felszerelt, könnyen kezelhető kocsi.
Menettulajdonsága jól kezelhető, könnyű bánni vele ++
Húzós ára ellenére kedvelt, megéri megvenni kategória.

Árak:

Jó tapasztalatok általánosan :++

 

Panaszok:
Kicsi a mózese talán lehet negatívum, ha téli a baba és hamar kinövi - még nem tud ülni, hogy sportkocsiba tedd...

Hasznos link: Milyen a megfelelő babakocsi az újjszülöttnek?

 

* Várjuk Neonato babakocsit használó anyukák és apukák véleményét, hogy megtudjuk mennyire elégedettek, az adott modellel.>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<