Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Jane Slalom

A Jane Slalom modell a Jane babakocsik közül egy vadonatúj koncepciót teremtett meg, kivitelezése a legigényesebb próbákat is felülmúlja, továbbá igen látványos modellről van szó.
A Jane Slalom babakocsit kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy az nehéz terepen is könnyen használható legyen.

Babakocsi technikai tulajdonságok

Méretei, súlya

Összecsukva a mérete 101x61x51, kinyitva 107x61x107. Súlya vázzal együtt 9,3 kg. Terhelhetősége 15 kg-ig ajánlott.

Anyaga

A váz alumíniumból készült, a kosár és a huzat textil, pamut, valamint poliészter.

Kerekek

A babakocsi hátsó kerekei szinkronban fékezhetők, és igény esetén nagyon könnyen eltávolíthatók. Egykaros alumínium kerékvillával és roppant erős tárcsafékkel rendelkezik.

Váz és ülőrész

A váz ovális csőváz, mely teleszkópos rugózással rendelkezik a baba kényelme érdekében. Felfüggesztés van mind a négy keréken, mely a hátsó kerekeknél beállítható. Az ülőrész háttámlája 108 foktól 140 fokig dönthető. Az ülőrész dönthetősége több fokozatot tesz lehetővé.

Tető és tolókar

A tető kupolás, ami vízlepergető anyaggal van bevonva, valamint szélálló. A tolókar négy pozíciót tesz lehetővé, ami a kismama számára igen kényelmes.

Tartozékok

A babakocsi alapvető tartozékai az öt pontos biztonsági öv, egy esővédő, mózeskosár, egy pelenkázó táska, a babakocsi tető, valamint egy bevásárló háló.

Tisztítás

A babakocsi textil huzata levehető, kézi mosással 30 fokon mosható.>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<