Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Ellenőrzési lista használt babakocsikhoz

1, Babakocsi tartozékleltár

Megvan-e a babakocsihoz tartozó minden felszerelés? Ellenőrizd le, hogy van-e hozzá lábzsák, bevásárlóháló, táska, napernyő vagy naptető.

2, Babakocsi állapotfelmérés

Legszembetűnőbb a huzat állapota. Ellenőrizd le, hogy levehető-e. Ez abból a szempontból lényeges, hogy ki tudd mosni, ha esetleg bekoszolódna. Azokat a típusokat részesítsd előnyben, ahol a szövetet a babakocsi szétszedése nélkül le tudod szedni.

3, Babakocsi kerekek

A kerekek kopottságát az egyenes tolásnál látod a leginkább. Árulkodó jel, ha nyekereg a kerék. Bolygókerekeknél leginkább a függőleges tengely állapotát nézd meg, hogy nem kotyog-e, mert ha laza, akkor tolás közben borzalmasan nehéz lesz egyenesen tartanod a babakocsit.

4, Babakocsi rugózás

Régebbi kétfunkciós és sportkocsiknál gyakori hibaforrás a fékek alatti rugók nyúlása, illetve törése. Ezt úgy tudod megnézni, hogy a jobb és bal oldalon megterheled a kocsit és ha könnyen le tudod valamelyik irányba nyomni, akkor valószínűleg el fog húzni a kocsi toláskor a puhább rugózású kerekek felé.

5, Babakocsi összecsukás

Nyisd ki és csukd össze többször a babakocsit és figyeld, hogy nem feszül-e vagy nem akad-e valahol illetve, hogy összecsukáskor szimmetrikus-e. Az asszimetria vázcsavarodásra utal, ami az útpadkára fel- és letoláskor vagy nem üzemszerű használat során keletkezhetett, pl két gyermek tolása vagy dögnehéz szatyrok ráaggatása.


>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<



  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<