Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Brio Go

A Brio Go 3 in 1 multifunkciós babakocsi a baba újszülött korától kezdve kényelmes megoldást nyújt, egészen két-három éves korig, ameddig szükség van babakocsi használatára.

A Brio Go babakocsi a legmagasabb minőségi kategóriába tartozó babakocsi, magasan túlszárnyalja az elvárásokat.

Babakocsi tulajdonságai

Méretei, súlya

Összecsukva a mérete 78x61x48. Súlya vázzal együtt 11,4 kg. Terhelhetősége 15 kg-ig ajánlott.

Anyaga

A váz alumíniumból készült, a kosár és a huzat textil, pamut, valamint poliészter.

Kerekek

A babakocsi kerekei különböző méretűek, a hátsó kerekek nagynak mondhatók, az első kerekek normál méretűek. Az első kerekek bolygósíthatók és irányban fixálhatók.

Váz és ülőrész

A váz teleszkópos rugózással rendelkezik a baba kényelme érdekében, a rugózási keménység állítható.

Az ülőrész dönthetősége több fokozatot tesz lehetővé, teljesen vízszintesig dönthető.

Tető és lábtartó

A tető több fokozatban állítható, valamint levehető. A lábtartó több fokozatban állítható.

Tolókar és védőkorlát

A tolókar magassága állítható 88-110 cm között, ami kényelmesebbé teszi a babakocsi mozgatását. A védőkorlát igény esetén eltávolítható, így könnyebb a babát kivenni és betenni.

Tartozékok

A babakocsi alapvető tartozékai a mózeskosár, a hordozó, az öt pontos biztonsági öv, ami állítható magasságú, egy esővédő, egy lábzsák, karfa, kosár, egy pelenkázó táska, a babakocsi tető.

Összecsukás

A babakocsi könnyedén összecsukható.

Hordozó tulajdonságai

Fontos figyelmeztetés!!! Légzsákkal rendelkező gépjárműben első ülésen tilos használni. Ilyen esetekben hátsó ülésnél kell rögzíteni három pontos biztonsági öv segítségével, menetiránnyal ellentétesen.

A hordozó hagyományos rendszerű, bölcsőfunkcióval rendelkezik, mely igen hasznos. A héjszerkezet dupla, továbbá energiaelnyelő betét található a vázszerkezeten belül. A hordozó oldalvédelme kitűnő, központi övfeszítővel rendelkezik, valamint övzáró csat rögzíti a gépjármű biztonsági övét. A hordozó elforgás elleni szerkezete maximális biztonságot nyújt egy esetleges ütközés esetén.

A hordozó hatalmas előnye, hogy Isofix rögzítő rendszer segítségével jóval könnyebb a hordozó elhelyezése a gépjárműbe. Rögzítő hiányában hagyományos módon, biztonsági övvel rögzíthető.

A hordozó külön letámasztóval rendelkezik, mellyel plusz rögzítést tudunk biztosítani a gépjármű padlólemezéhez, ami egy esetleges hirtelen fékezés vagy koccanás esetén teljesen stabilan helyén tartja a hordozót a babával.

Ajánlott kor és súly

Ezt a hordozót maximum 15 hónapos korig ajánljuk, mivel a maximális terhelhetősége hozzávetőlegesen 13 kg.

Hordozókar

A hordozókar négy fokozatba állítható attól függően, hogy mi éppen a baba igénye. A hordozókar lehajtható, ami nagyszerű védelmet biztosít felborulás ellen.

Szűkítő betét, biztonsági öv

A szűkítő betét magassága több fokozatú, valamint a biztonsági öv magassága is több fokozatban használható.

Tartozék

A hordozó tartozékai közé tartozik a párnázott biztonsági öv, valamint egy újszülött számára kialakított ülés szűkítő betét.

Tisztítás

A huzat levehető, és kézi mosással 30 fokon mosható.>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<