Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Első babakocsi vásárláskor erre figyelj!

Első babakocsi vásárlása során minden esetben kötelező jelleggel rá kell kérdezni az adott típus jellegzetes hibáira, még akkor is, ha felsőkategóriás babakocsiról van szó, mert bármilyen furcsa, még az igen drága modellek között is előfordulnak visszatérő hibák egy-egy széria esetében.

Kevés kismama érzi helyénvalónak a következő módszert, attól függetlenül, hogy ez a leginkább eredményre vezető, amikor az utcán megkérdez más kismamákat, akik olyan babakocsit használnak, ami tetszik.

Talán azért lehet ez, mert úgy érezzük zavarjuk érdeklődésünkkel a másik kismamát, pedig meglepődnénk, ha egyszer kipróbálnánk, hiszen minden kismama szeret beszélgetni saját tapasztalatairól, hiszen jól tudja mindenki, mekkora segítséget jelent ez egyes esetekben.

Az üzletben nagyon alaposan ki kell kérdezni az eladót, esetlegesen az importőrt a garancia jellegéről, egészen pontosan arról, hogy mennyi időre szól a garancia, és milyen meghibásodásokra terjed ki.

Itt biztosan őszintén segítenek és visszatérő vásárlóként megbecsülnek >MINIMANÓ.

Egyes alkatrészek cseréje esetén érdemes előre tudni, hogy mennyibe fog az kerülni. Leggyakoribb alkatrész cserék közé tartozik a kerékcsapágy. Egyes babakocsi modellek esetén gyenge pont a felfüggesztés, és amennyiben a súly túlságosan első kerekekre kerül,  akkor az első kerekeket túl nagy megterhelés éri, pl útpatkákon, gödröknél. 

Ilyen esetekben az első kerekek már nem lesznek stabilak, jellemzően berezonálnak és remegnek egyenes toláskor is - ami igen kényelmetlen mind a baba, mind a kismama számára. Ilyen esetekben az első részt teljesen cserélni kell, és jó, ha előre tisztában van azzal a kismama, hogy egy ilyen akció milyen anyagi megterheléssel jár.>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<