Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

CAM Cortina

Babakocsi technikai tulajdonságok

Méretei, súlya

Nyitott állapotban a mérete 120x115x61. Súlya vázzal együtt 13 kg, a hordozó plusz 3,8 kg. Terhelhetősége 15 kg-ig ajánlott.

Anyaga

A váz alumíniumból készült, a kosár és a huzat textil, pamut, valamint poliészter.

Kerekek és tolókar

A babakocsi három darab kerékkel rendelkezik, melyek központi fékrendszer segítségével fékezhetők. Az első kerekek bolygósíthatók. A tolókar magassága állítható.

Váz és ülőrész

A váz teleszkópos rugózással rendelkezik a baba kényelme érdekében. Az ülőrész dönthetősége több fokozatot tesz lehetővé, továbbá tetszőleges irányban helyezhető fel a vázra.

A háttámla döntésekor a lábtámasz is megemelkedik, hogy a megfelelő testhelyzetet nyújtsa a babának.

Tartozékok

A babakocsi alapvető tartozékai a mózeskosár, a hordozó, a szűkítő betét, az öt pontos biztonsági öv, egy esővédő, karfa, kosár, lábzsák, egy pelenkázó táska, valamint a babakocsi tető.

Összecsukás

A babakocsi könnyedén lapra összecsukható.

Tisztítás

A babakocsi textil huzata levehető, kézzel 30 fokon mosható.

Hordozó tulajdonságai

Fontos figyelmeztetés!!! Légzsákkal rendelkező gépjárműben első ülésen tilos használni. Ilyen esetekben hátsó ülésnél kell rögzíteni három pontos biztonsági öv segítségével, menetiránnyal ellentétesen.

Ajánlott kor és súly

Ezt a hordozót maximum 15 hónapos korig ajánljuk, mivel a maximális terhelhetősége hozzávetőlegesen 13 kg.


Egy kismama részletes véleménye a Cam Cortina babakocsiról

A Cam Cortina nagyon jó babakocsi, sokoldalú, nagyon szerettem volna, ha a kislányom hajlandó babakocsizni.
 

Ami tetszett

Bármilyen magasságú ember kényelmesen tudja tolni, mivel a tolókar állítható, és a lépéstávolság is elég nagy, nem ütközik a kismama lába folyton a kerékbe és a vázba.

Az első kereke bolygósítható és fixálható, mivel én a terep kocsit tényleg terepen használtam, nagyon jól jött a fixálhatósága, sokkal könnyebb így tolni a kavicsos, göröngyös földúton. Az óriási kerekei is nagyon tetszettek.

A mózeskosár nagyméretű, kemény falú, volt rá való szélfogó is. Könnyen rögzíthető a vázra, itthon tudtam benne altatni napközben a babát.

A hordozó masszív, de az én lányom magas/hosszú így hamar váltottunk rendes biztonsági ülésre, de egyébként amíg használtuk nagyon jó volt.

A sportülés az én kocsimról(2007-es modell) még nem volt leszedhető, ez kicsit nehezítette az eladását, mert mindenki az új leszedhetőt kereste inkább. A mózeskosár és a hordozó rápattintásánál, használatánál egyáltalán nem okozott gondot hogy rajta van a sport rész is fektetve. A sport ülés jó nagy, ez is pozitívum.

Ami nem tetszett

Viszonylag nehéz babakocsi, egyedül be-ki tenni pl. autóba nem könnyű, emeletre cipelni nagyon nehéz, valamint a méreteiből adódóan elég nehéz vele liftbe beférni. Nem könnyű összecsukni. A rákattintható részeket elég nehéz egyedül eltávolítani a vázról, ez kétemberes feladat.

Összességében, aki terepre akar egy masszív babakocsit, ami kiszolgálja a babakocsis kor elejétől a végéig, és nem kell emeletre cipelnie, annak nagyon ajánlom. Remélem tudtam segíteni. Üdv: Kriszta (levélírónk)>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<