Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Red Castle Filoo

Babakocsi tulajdonságai

Méretei, súlya

Összecsukva a mérete 27,5x27x106. Nyitott állapotban 106x46x79,5. Súlya vázzal együtt 5,6 kg. Terhelhetősége 15 kg-ig ajánlott.

Anyaga

A váz alumíniumból készült, a kosár és a huzat textil, pamut, valamint poliészter.

Kerekek és biztonsági öv

A babakocsi nyolc kerékkel rendelkezik, melyek kisméretűek. Az első kerekek bolygósíthatók, továbbá hátsó kerekek lábfékkel rendelkeznek. A kerekek felfüggesztéses rugózással rendelkeznek. Öt pontos biztonsági öv van a babakocsin.

Váz és ülőrész

A váz könnyű alumínium, mely nagy könnyebbség a kismama számára, amikor cipelni kell a babakocsit. Az ülőrész dönthetősége két fokozatot tesz lehetővé.

Tető

A tető több fokozatban állítható, teljesen hátrahajtható.

Tartozékok

A babakocsi alapvető tartozékai az öt pontos biztonsági öv, ami állítható magasságú, egy esővédő, textil bevásárló kosár, mely 2 kg-os teherbírású, valamint a babakocsi tető.

Összecsukás

A babakocsi könnyedén esernyőre összecsukható.

Vélemények a Red Castle Filoo babakocsi modellről

Elsődleges nagy előnye ennek a sportkocsinak, hogy pici a mérete és könnyű, repülőre is felvihető. Azok számára ajánlott, akiknek nagyon kis hely áll rendelkezésükre az otthonukban a babakocsi tárolására.

Ugyanebből következik a hátránya is. Közel nem nyújtja azt a kényelmet, mint a minőségi babakocsik, nem annyira strapabíró, terepen szinte lehetetlen tolni a babakocsit.>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<