Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Babakocsi vásárlási tanácsok!

Talán a legnehezebb döntést a babakocsi kiválasztása jelenti az egész babakelengye megvásárlásakor. Óriási a kínálat, minden boltban másik babakocsit istenítenek, a barátnőknek sincs egybehangzó véleménye és az árak is jól elszaladtak az utóbbi években!
Ugyan nehezen összehasonlíthatóak a most divatos babakocsik az akár csak 4-5 évvel ezelőttiekkel, mert ezek már többnyire teljes felszerelést tartalmaznak míg régebben apránként kellett összerakni a babakocsit (lábzsák, esővédő, mózeskosár, hordozó stb.) és ha ezek árát összeraktuk hasonló ijesztő összeg jön ki!

Nagy dilemma lehet, hogy új vagy használt kocsit vegyünk illetve elfogadjuk-e kölcsön a szomszédét vagy a valamelyik rokonét. (Erről bővebben a Használt vagy új menüpontban olvashatsz!) Nagy kérdés lehet még, hogy merjünk-e interneten rendelni (Bővebben az Interneten vagy boltban menüpontban), mert mi van akkor, ha néhány hónap múlva netán elromlik valami a szeretett babakocsinkon.

Tehát kérdés van, melyekre gyakorlott szakemberektől kapott válaszokat adunk a vásárlással kapcsolatos leggyakoribb dilemmákra.


>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<