Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

CAM Twin Pulsar

A Cam legújabb fejlesztése a Cam Twin Pulsar babakocsi modell, ami egy testvér babakocsi.
Ezen a modellen már az új fejlesztések is megtalálhatók, melyek közül a legfontosabb a tolókaron található kapcsoló, melynek segítségével egyszerre lehet fékezni, fixálni és kioldani a kerekek fékeit, ami sokkal nagyobb kényelmet biztosít a kismamáknak, mint eddig bármely modellen.

Babakocsi jellemzők

Az ülőrészek két irányból rögzíthetők. A kerekek méretei különbözők és közepes méretűek.

A háttámla dönthető, de nem teljesen vízszintes helyzetig, ezért főként fél éves kortól ajánlott.

A Cam Twin Pulsar babakocsi tartozékai

Két darab üléssel rendelkezik, hogy két babát lehessen egyszerre tolni, ezek az ülések két irányból rögzíthetők. Egy pelenkázó táska, mely belülről pvc alapanyagú a könnyebb tisztíthatóság érdekében.
Egy esővédő, ami a három funkciós Cam babakocsik minden típusával kompatibilis.

Ajánlott tartozékok

Mózeskosár, melynek a dönthetősége több fokozatot tesz lehetővé. A mózeskosár segítségével a babakocsi újszülött kortól használható mélykocsiként. Belső matraca 100% pamut, mely jó szellőzést biztosít a baba számára, valamint a matrac eltávolítható és kézzel 30 fokon mosható.

Hordozó, ami gépjárműben biztonsági ülésként használható a baba 13 kg-os súlyáig. A hordozó napellenzővel és fejpárnával van ellátva, hogy még nagyobb komfortot biztosítson a babának. A hordozó is könnyen és biztonságosan rögzíthető a babakocsi vázra.>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<