Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Graco Symbio

Technikai tulajdonságok

Anyaga

A váz alumíniumból készült, a szövetrészek tesztelve lettek mérgezőség és éghetőség szempontjából, valamint teljesen színtartók.

Kerekek

A kerekek felfújhatók, ami lehetővé teszi, hogy bármilyen nehéz terepen kényelmes legyen a baba utazása, továbbá rugós, energiaelnyelő felfüggesztést kaptak a kerekek. Az első kerekek bolygósíthatók, továbbá a kerekek között mindössze 58 cm távolság van, ami garantálja, hogy szűk liftekbe és kicsi ajtónyílásokon is be lehet férni a babakocsival.

Váz és ülőrész

Nagyon jó minőségű, strapabíró, stabil vázzal rendelkezik a Graco Symbio babakocsi, ami biztonságot és kényelmet biztosít a baba számára.

Ezen kívül a váz mérete roppant kicsi és könnyű, mindössze 7,5 kg, ami könnyű tárolást jelent otthon, valamint kisméretű csomagtartóba is befér utazás során. A háttámla három fokozatban dönthető, ami kényelmes ülőhelyzetet teremt.

Tető és tolókar

A napfénytető kihúzható és különleges borítással rendelkezik, mely teljes UV védelmet biztosít. A napfénytető olyan helyzetbe állítható, hogy akkor is védelmet nyújt, ha az ülés döntve van. A tolókar nagyon könnyen átfordítható, hogy akár egyik pillanatról a másikra tolás irányt lehessen változtatni.

Tartozékok

A Graco Symbio babakocsi tartozékai a váz, az ülés, a kosár, egy esővédő, egy pelenkázó táska és egy adapter a hordozó számára.

Összecsukás

A Graco Symbio babakocsi egy kézzel könnyedén összecsukható.

Tisztítás

Levehető, gépben mosható huzattal rendelkezik.

Hordozó tulajdonságai

Fontos figyelmeztetés!!! Légzsákkal rendelkező gépjárműben első ülésen tilos használni. Ilyen esetekben hátsó ülésnél kell rögzíteni három pontos biztonsági öv segítségével, menetiránnyal ellentétesen.

A hordozó oldala megerősítésre került a korábbi modellekhez képest, dupla héjszerkezetet kapott, ami egyben megnöveli a hordozó biztonságos használatát. Öt pontos biztonsági övvel van felszerelve, továbbá kapott a hordozó egy biztonsági öv vezetést, ami lehetetlenné teszi a helytelen felszerelést. A biztonsági öv kipárnázott, hogy kényelmes legyen, valamint a hossza könnyen és gyorsan szabályozható.

A hordozó fogantyúja gumi borítású, ami könnyűvé teszi a használatát. A huzat levehető, mosógépben mosható.

Vélemény a Graco Symbio babakocsiról

A Graco Symbio babakocsi modell ára igen magas, amiért cserébe nagyon kidolgozott technológiát, gondos kidolgozást kapunk a koszolódó részeknél is.

A babakocsi nagyon jól használható anya barát, ami igen stabil vázzal rendelkezik.

Testvérfellépőt nem próbáltunk hozzá, a keret szokatlansága miatt érdemes rákérdezni.

Egyetlen negatívumot az összehajtása kaphat, amit kissé komplikálttá tett a három gomb, ami nem egyszerű megoldás, ám biztonságos. Ez kissé hasonlít a Quinny Zapp nehézkes ötletéhez, de ebbe is bele lehet tanulni.>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<