Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Tako Jumper

Babakocsi tulajdonságai

Méretei, súlya

Összecsukva a mérete 52x83x30. Súlya vázzal együtt 10 kg. Terhelhetősége 15 kg-ig ajánlott.

Anyaga

A váz alumíniumból készült, a kosár és a huzat textil, pamut, valamint poliészter.

Kerekek

A babakocsi kerekei nagyméretűek, felfújhatók, sportos felnikkel. Az első kerekek bolygósíthatók és irányban fixálhatók, továbbá központi fékrendszerrel fékezhetők.

Váz és ülőrész

A váz teleszkópos rugózással rendelkezik a baba kényelme érdekében, a rugózási keménység állítható. Az ülőrész dönthetősége több fokozatot tesz lehetővé, teljesen vízszintesig dönthető.

Tető és lábtartó

A tető több fokozatban állítható, valamint levehető. A lábtartó több fokozatban állítható.

Tolókar és védőkorlát

A tolókar magassága állítható, ami kényelmesebbé teszi a babakocsi mozgatását. A védőkorlát igény esetén eltávolítható, így könnyebb a babát kivenni és betenni.

Tartozékok

A babakocsi alapvető tartozékai a mózeskosár, a hordozó, az öt pontos biztonsági öv, ami állítható magasságú, egy esővédő, egy lábzsák, karfa, kosár, egy pelenkázó táska, a babakocsi tető.

Összecsukás

A babakocsi könnyedén összecsukható.

Mózeskosár tulajdonságai

A mózeskosár fogantyúja segítségével könnyen hordozható. A mózeskosár nagy újdonsága az állítható fejtámla, ami nagymértékben megnöveli bizonyos esetekben a baba kényelmét, amikor már szívesen nézelődik, de még túl pici a sportkocsihoz. A mózeskosár tartozéka a kosarat teljesen befedő esővédő, ami levegőztetős.

Vélemény a Tako Jumper babakocsi modellről

Ez egy lengyel gyártású babakocsi. Felépítménye a lengyel korrekt anyagok és szerelvények miatt stabil, kissé talán a súlyában ez hátrány, de a magyar útviszonyoknál inkább előnynek kell felfogni, ha nem a plázába készülünk sétálni vele.

Játszóterezéshez és bevásárláshoz tökéletes.

A két kis megfigyelés, amit tettünk, az a biztonsági piros kallantyú, amit az összecsukásnál kell elhajlítani, azt feledékenyek le tudják törni hamar, a másik a sport rész kupolája, amit nem lehet erősen előre hajlítani, ez szembeszél esetén problémát okozhat.>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<