Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Peg Perego Pliko

Babakocsi tulajdonságai

Méretei, súlya

Összecsukva a mérete 103,5x45, kinyitva 88,5x54,5x105. Súlya vázzal együtt 9,8 kg, a hordozó plusz 4,9 kg. Terhelhetősége 15 kg-ig ajánlott.

Anyaga

A váz alumíniumból készült, a kosár és a huzat textil, pamut, valamint poliészter.

A babakocsi fő tartozékai a hordozó, a mózeskosár, az ülőrész és a váz.

Kerekek

A babakocsi nyolc darab kerékkel rendelkezik, melyek közepes méretűek, futófelületük habosított műanyag. Az első kerekek bolygósíthatók és fékezhetők.

Karfa és lábtartó

A babakocsi karfája kihajtható és igény esetén levehető, a lábtartó nagy előnye, hogy nem mereven rögzített, hanem több fokozatba állítható.

Váz és ülőrész

A váz teleszkópos rugózással rendelkezik a baba kényelme érdekében. Az ülőrész 150 fok alá dönthető, de nem teljesen vízszintes helyzetig. Az ülőrész dönthetősége több fokozatot tesz lehetővé.

Tető és lábzsák

A tető ablakos és kupolás, zsebekkel rendelkezik. A tető melegebb időjárási viszonyok között nyári tetővé alakítható. A lábzsák zipzárral és patenttal rögzíthető.

Tartozékok

A babakocsi alapvető tartozékai az öt pontos biztonsági öv, a cumisüvegtartó, egy esővédő, karfa, kosár, lábzsák, egy pelenkázó táska, a babakocsi tető, valamint egy testvér fellépő, ami igen hasznos, ha már van egy nagyobb gyermek is a családban. Az esővédő szellőző lukakkal ellátott, zipzárral rögzíthető tartozék. A pelenkázó táska vállon hordásra van tervezve, ezzel növelve a kismama kényelmét, továbbá fel van szerelve egy pelenkázó lappal.

Ajánlott tartozékok

Van néhány kiegészítő, mely nem tartozik az alapfelszereltség közé, ám a baba kényelme érdekében érdemes ezeket beszerezni. Ilyen például a napernyő, a rovarháló és esetleges játékok, amik a babakocsira rögzíthetők.

Összecsukás

A babakocsi könnyedén összecsukható ernyő alakúra, akár egy kézzel is.

Tisztítás

A babakocsi textil huzata levehető, mosógépben 30 fokon mosható.

Hordozó tulajdonságai

Fontos figyelmeztetés!!! Légzsákkal rendelkező gépjárműben első ülésen tilos használni. Ilyen esetekben hátsó ülésnél kell rögzíteni három pontos biztonsági öv segítségével, menetiránnyal ellentétesen.

A hordozó hagyományos rendszerű, bölcsőfunkcióval rendelkezik, mely igen hasznos. A héjszerkezet dupla, továbbá energiaelnyelő betét található a vázszerkezeten belül. A hordozó oldalvédelme kitűnő, központi övfeszítővel rendelkezik.

Ajánlott kor és súly

Ezt a hordozót maximum 15 hónapos korig ajánljuk, mivel a maximális terhelhetősége hozzávetőlegesen 13 kg.

Anyaga és felszereltsége

A hordozó huzata pamut és poliészter alapanyagú. Felszereltsége közé tartozik a váll és a csatpárna, mely a baba kényelmét szolgálja.

Hordozókar

A hordozókar négy fokozatba állítható attól függően, hogy mi éppen a baba igénye. A hordozókar lehajtható, ami nagyszerű védelmet biztosít felborulás ellen.

Szűkítő betét, napfénytető és biztonsági öv

A napfénytető könnyedén eltávolítható abban az esetben, ha arra nincs szükség a használat során. A szűkítő betét magassága több fokozatú, valamint a biztonsági öv magassága is több fokozatban használható.

Tartozék

A hordozó tartozékai közé tartozik a biztonsági öv, a napfény tető, rovarháló, valamint egy újszülött számára kialakított ülés szűkítő betét.

Tisztítás

A huzat levehető, és mosógépben 30 fokon mosható.

Mózeskosár tulajdonságai

A mózeskosár bölcsőfunkcióval rendelkezik, és megvan az a nagy előnye, hogy a fekvőfelület dőlésszöge is állítható. A baba komfortérzetét növeli a szellőzőrendszer, mely megakadályozza a levegő megrekedését a mózeskosár belsejében. Ez főként nyáron nagy kánikulában nagyon hasznos. A mózeskosár személygépkocsi hátsó üléséhez könnyedén rögzíthető, ezzel ellátva a biztonsági gyerekülés funkcióját.

A mózeskosár igény esetén vázra rögzíthető, a hordozókar állítható. A mózeskosár anyaga antiallergén, ami elengedhetetlen a baba számára.

Peg Perego Pliko babakocsi tapasztalatok

A Peg Perego Pliko babakocsi egy nagyon népszerű modell, ami többnyire abból adódik, hogy szinte egyáltalán nem volt panasz erre a szériára az elmúlt években.
A vázszerkezet erősen strapabíró, ezáltal bírja a gyűrődést még akkor is, ha egy nagyobb gyermek is van már a családban, és a testvér fellépő is használatban van.

Ennél az alapmodellnél a mózeskosár kerül a sport részbe, mely nem leszerelhető a vázról. Hasonlóan a hordozót is ebbe a sport részbe lehet illeszteni. Ez a tipikus travel system megoldás.

A mózeskosár merev falú, ettől kifejezetten nehéz, ám ellensúlyozza az a tény, hogy gépjárműben biztonságosan rögzíthető. Ahhoz, hogy hivatalosan is használható legyen biztonsági ülés helyett, meg kell vásárolni az ehhez szükséges tartozékokat.

A Peg Perego Pliko babakocsi hordozója a legnagyobb figyelemmel lett kifejlesztve és legyártva, ebből adódóan szélesebb, mint a korábbi modellek. Ebből következően a hordozó kissé nehezebb lett a korábbinál, ezért inkább apukák cipeljék. Kismamák számára nem ajánlott gyalog a hordozóval közlekedni, mert ahhoz túl nehéz az önsúlya, ez főként autós biztonsági ülésnek kiváló, valamint otthonra a bölcsőfunkció miatt.

Nagymértékben meghatározza ennek a modellnek a takarékossági szempontjait, hogy a pelenkázó táska, az esővédő és a pelenkázó lap részét képezi az alapfelszereltségnek, tehát ezeket nem kell külön megvásárolni.

A babakocsi tolókarja 6 cm hosszban állítható, a kart pedig nem lehet átfordítani, valamint nem dönthető vízszintes pozícióba. Ez főként akkor jelent problémát, ha meredeken felfelé toljuk a kocsit, így az elég kényelmetlen testhelyzetet kíván.>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<