Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Brio Sing babakocsi

Technikai tulajdonságok

Méretei, súlya

A mérete összecsukva 100x68x32. Súlya vázzal együtt 13 kg hordozóval együtt. Terhelhetősége 15 kg-ig ajánlott.

Anyaga

A váz könnyített alumíniumból készült, a kosár és a huzat textil, pamut, valamint poliészter.

A babakocsi fő tartozékai a hordozó, a mózeskosár, az ülőrész és a váz.

Kerekek

A babakocsi a szokásos habosított műanyagtól eltérően, gumikerekekkel rendelkezik, mely ugyan megnöveli némileg a babakocsi súlyát, ám a kereket sokkal kopásállóbbak, ebből adódóan sokkal tartósabbak a habosított kerekeknél.

A hátsó kerekek nagyok, ebből adódóan egyenetlen útfelületen is sokkal könnyebb a közlekedés, valamint a babakocsi dönthetősége jóval egyszerűbb a kismama számára. A kerekek könnyedén eltávolíthatók, ami összecsukás esetén nagyon jó, hiszen jóval kevesebb helyet foglal. Az első kerék irányban rögzíthető, ami bizonyos esetekben nagy könnyebbséget jelent.

Tolókar

A tolókar állítható, ebből adódóan jóval könnyebb a babakocsi mozgatása bármilyen körülmények között és bármilyen magasságú kismama számára.

Karfa és lábtartó

A babakocsi karfája kihajtható és igény esetén levehető, a lábtartó nagy előnye, hogy nem mereven rögzített, hanem több fokozatba állítható, ami a baba számára még jobban megnöveli a kényelmet.

Váz és súlyelosztás

A váz teleszkópos rugózással rendelkezik a baba kényelme érdekében. Központi súlyelosztással rendelkezik, ami a lehető legnagyobb mértékben megkönnyíti a babakocsi irányítását.

A vázszerkezetről minden tartozék eltávolítható, ettől függetlenül biztonságos a szerkezet.

Napfénytető és biztonsági öv

A napfénytető állítható attól függően, hogy merről süt a nap, és a babának hogyan kényelmes az árnyékolás. A biztonsági öv ötpontos, ami kényelmes és egyben biztonságos a baba számára.

Tároló

A babakocsi extra nagy tároló résszel rendelkezik, mely bevásárlás során igen kényelmes a kismama számára és megkönnyíti a hétköznapokat.

Összecsukás

A babakocsi könnyedén összecsukható, a biztonság érdekében azonban kétkezes a feladat, hogy még véletlenül se forduljon elő az akaratlan összecsukás.>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<