Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Interneten vagy boltban?

Ez sem kis dilemma!

Csábító a néhány ezer forintos árkülönbség a netes vásárlásnál, de érdemes utánaszámolni, hogy megéri-e!

Sok esetben a csomagolási és szállítási költséget hozzáadva nagyon közeli árat kapunk a boltiéhoz, ami ha netán javítani kell a babakocsit néhány hónap múlva már az odajuttatási költségnél megtérül.
Tehát nem túl nagy árkülönbözetnél inkább a boltot ajánljuk. De mit tegyünk, ha a közelben nem lehet boltban kapni a kiválasztott babakocsit? Jól járjuk körül az internetes kereskedőt, mielőtt súlyos pénzeket költenénk el nála. Nyomozd ki mik a vélemények róla, ha problémád van, akkor hogyan kezeli majd, van-e boltja vagy a kisszobából árul.

Bolttal nem rendelkező internetes áruházak pillanatok alatt el tudnak tűnni és hoppon maradhatsz a problémáddal. Jobban ajánljuk a nagyobb boltok internetes áruházait, ugyan arra sincs garancia, hogy nem zár be, de ha 5-10 éve üzemel és jók a vélemények róla, akkor már lehet nagyobb bizalmad feléjük (http://www.minimano.hu/) Sőt ilyen esetekben tudod, hova forduljál, ha panaszod van.

Íme pár jó tanács tőszavakban netes vásárláshoz!

  1. Csak képről sose rendelj babakocsit. (Bővebben a Mik a főbb különbségek a babakocsik között menüpontban)
  2. Ellenőrizd a kereskedőt, mielőtt pénzt küldesz neki.
  3. Feltűnően olcsón kínált babakocsinál, ha előre kérnek pénzt, gyanakodj csalásra!
  4. Légy tisztába jogaiddal. (Bővebben a Mik a jogaim, ha elromlik a babakocsim? menüpontban)
  5. Ha használt babakocsit magánszemélytől veszel, ezt csak utánvéttel tedd és addig ne fizesd ki, amíg nem ellenőrzöd le a használt ellenőrzési lista alapján.
  6. Fontold meg, ha egy üzletben vásárolsz a törzsvásárlói rendszerrel, nem jársz-e hosszabb távon jobban, mint 1 termék olcsóbb beszerzésénél. (http://www.minimano.hu/klubkartya.html)

>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<