Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

CAM Combi Baby

A Cam Combi Baby egy multifunkcionális babakocsi, melyben szintén felfedezhető egy új fejlesztés a Cam részéről, ez a mózeskosár merev műanyag fogója, mely nagymértékben megkönnyíti nem csupán a hordozást, de a gépjárműben való elhelyezést is.

Babakocsi technikai tulajdonságai

Méretei, súlya

Összecsukva a mérete 115x56x92. Súlya vázzal együtt 11,4 kg, a hordozó plusz 3,5 kg. Terhelhetősége 15 kg-ig ajánlott.

Anyaga

A váz alumíniumból készült, a kosár és a huzat textil, pamut, valamint poliészter.

Váz és ülőrész

A váz teleszkópos rugózással rendelkezik a baba kényelme érdekében. Az ülőrész dönthetősége több fokozatot tesz lehetővé. A mózeskosár háttámlájának a dőlésszöge is változtatható.

Tartozékok

A babakocsi alapvető tartozékai az öt pontos biztonsági öv, egy esővédő, karfa, kosár, egy pelenkázó táska, a babakocsi tető, ami levehető.

Összecsukás

A babakocsi könnyedén összecsukható.

Tisztítás

A babakocsi textil huzata levehető, kézi mosással 30 fokon mosható.

Hordozó tulajdonságai

Fontos figyelmeztetés!!! Légzsákkal rendelkező gépjárműben első ülésen tilos használni. Ilyen esetekben hátsó ülésnél kell rögzíteni három pontos biztonsági öv segítségével, menetiránnyal ellentétesen.

Ajánlott kor és súly

Ezt a hordozót maximum 15 hónapos korig ajánljuk, mivel a maximális terhelhetősége hozzávetőlegesen 13 kg.

Rögzítése

A hordozó adapterek segítségével könnyedén és biztonságosan rögzíthető a vázra.

Tartozékok

A hordozó tartozékai az állítható fogó, valamint a napellenző.

Mózeskosár tulajdonságai

A mózeskosár alsó része rendhagyó kialakításban részesült, miáltal oldalra is ringatható. A háttámla dőlésszöge tetszés szerint állítható. A vázra rögzítve mélykocsiként funkcionál. A belső pamut rész kivehető és 30 fokon kézzel mosható. A mózeskosár fogója új kialakítású, teljesen merev, ezáltal könnyebb benne hordozni a babát, valamint az autóban is könnyebb rögzíteni azt. Hozzávetőlegesen hat hónapos korig ajánlott a használata, a baba méretétől függően.

Vélemény a Cam Combi Baby babakocsiról

Nagyon kompakt, teljesen átgondolt funkciók melyeket anyuka könnyen tud használni. Esernyőre csukható, kisautós anyukáknak nagy segítség. Sima utakra javasolt a használata.

A kismamák szeretik ezt a babakocsit, mert jól kezelhető. A mózeskosár átlagos méretű, nagyobb babák lehet, hogy hamarabb kinövik, mint szeretnénk. Azok számára, akik sokat utaznak tömegközlekedéssel, nem javasolt, mert a kisméretű kerekek miatt ez rázkódós lehet a babának.>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<