Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

ABC Design Primo

Technikai tulajdonságok

Anyaga

A váz alumíniumból készült, a kosár és a huzat textil, pamut, valamint poliészter.

A babakocsi fő tartozékai a karfa, a kosár és a tető.

Kerekek

A babakocsi hat darab kerékkel rendelkezik, melyek közepes méretűek, futófelületük habosított műanyag. Az első kerekek bolygósíthatók és fékezhetők.

Karfa és lábtartó

A babakocsi karfája igény esetén levehető, a lábtartó nagy előnye, hogy nem mereven rögzített, hanem több fokozatba állítható.

Váz és ülőrész

A váz teleszkópos rugózással rendelkezik a baba kényelme érdekében. Az ülőrész 150 fok alá dönthető, de nem teljesen vízszintes helyzetig. Az ülőrész dönthetősége több fokozatot tesz lehetővé.

Tető és tolókar és lábzsák

A tető ablakos és kupolás. A tolókar 360 fokban elfordítható, ezen kívül a magassága is állítható. A lábzsák rögzítése gumiszalaggal történik.

Ajánlott tartozékok

Van néhány kiegészítő, mely nem tartozik az alapfelszereltség közé, ám a baba kényelme érdekében érdemes ezeket beszerezni. Ilyen például a napernyő, a rovarháló, hordozó, esővédő, pelenkázó táska és esetleges játékok, amik a babakocsira rögzíthetők.

Összecsukás

A babakocsi könnyedén összecsukható ernyő alakúra.

Tisztítás

A babakocsi textil huzata levehető a könnyebb tisztítás érdekében, kézi mosással 30 fokon mosható.>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<