Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Jane Carrera Aniversario

A Jane modellek gyártója 75. évfordulóját ünnepelte a Jane Carrera Aniversario modell megteremtésével, melynek minden egyes része tökéletesen kidolgozott annak érdekében, hogy a babák és a mamák kényelmét szolgálja.
Nem nélkülözi a luxust és az eleganciát, emellett megbízható és tökéletesen biztonságos babakocsi modellről van szó.

Rögzíthető hozzá Capazo Pro mózeskosár, Strata és Matrix Cup hordozók, ezekkel kompatibilis.

Technikai tulajdonságok

Anyaga

A váz alumíniumból készült, a kosár és a huzat textil, pamut, valamint poliészter.

Kerekek

A babakocsi kerekei különböző méretűek, az első kerekek átmérője 165 mm, a hátsó kerekek átmérője 175 mm. Az első kerekek irányban fixálhatók, ezáltal igen könnyen irányíthatók. A fékek kábelesek, egyszerre működtethetők. A babakocsi felfüggesztése független a kerekektől.

Lábtartó és rugók

A lábtartó nagy előnye, hogy nem mereven rögzített, hanem négy fokozatba állítható. A rugók spirálosak, amik tökéletesen biztosítják a lengéscsillapítást.

Váz és ülőrész

A váz teleszkópos rugózással rendelkezik, mely keresztirányú, mindez a baba kényelme érdekében. Az ülőrész dönthetősége öt fokozatot tesz lehetővé.

Tető és lábzsák

A tető ablakos és kupolás, zsebekkel rendelkezik. A tető melegebb időjárási viszonyok között nyári tetővé alakítható. A lábzsák zipzárral és patenttal rögzíthető.

Tartozékok

A babakocsi alapvető tartozékai az öt pontos biztonsági öv, egy esővédő, karfa, kosár, egy pelenkázó táska, a babakocsi tető, valamint egy Mátrix hordozó.

Összecsukás

A babakocsi a pro-fix váz rögzítésnek köszönhetően könnyedén összecsukható és kinyitható, akár egy kézzel is.

Tisztítás

A babakocsi textil huzata levehető, kézzel 30 fokon mosható.>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<