Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Graco babakocsi

A Graco világmárka a babakocsik tekintetében, közel 60 éve létezik a piacon.
A Graco márka létrejöttének érdekessége, hogy a kezdeti időszakban, az első évtizedben gépalkatrészeket és autóalkatrészeket gyártottak, majd az egyik alapító távozott a cég kötelékéből, ekkor hagytak fel az alkatrész gyártással és álltak át egy merőben új irányvonalra, a babakocsikra és egyéb gyermekek számára szükséges termékekre.

Az első időszakban hintákat és hordozható járókákat gyártott a Graco cég, köszönhetően egy lelkes alkalmazottnak, David Saint mérnöknek, akit saját gyermekei ihlették, hogy megtervezze ezeket a merőben új, specifikus gyermek termékeket.
A hordozható járókák egyben utazó ágyak is voltak a gyermekek számára, ennek továbbfejlesztéseként jött létre a Travel System rendszer, azaz utazórendszer, mely olyan technológiai újítás volt, minek révén a szülők könnyebben tudták a hordozót vázra helyezni, illetve leszedni róla, így sokkal könnyebbé vált a pici babával való utazás. Ez volt az első lehetőség arra, hogy a babát ne kelljen felébreszteni minden alkalommal, amikor a gépjárműből kiszállt a család, vagy beszállt abba.

A Graco amerikai cég végül Európába is eljutott az évezred végén 1997-ben, amikor létrehozták a Graco Europe-t. Ekkor már nagy hírnevet szerzett a Graco, melyet biztonságos és jó minőségű termékei biztosítottak számára.

A Graco mindig is nagy hangsúlyt fektetett a kutatásra és fejlesztésre, és ez a mai napig így van. Éppen ezért lehetséges, hogy az Egyesült Királyságban az első számú babakocsi gyártóként tartják számon, valamint a második legjobb biztonsági ülés gyártóként.

A Graco a babakocsik mellett gyárt és forgalmaz autósüléseket, utazóágyakat, hintákat, valamint egyéb gyermekek számára gyártott szórakoztató termékeket.>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<