Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Baby Merc Agat Lux

A Baby Merc Agat Lux babakocsi lengyel gyártmány, ami az európai uniós szabvány szerint készült. Biztonsági besorolása szerint „B”.
A hordozó része 11 kg súlyig biztonságos gépjárműben való használatra, melyet a három pontos biztonsági öv és a speciális polisztirén betét garantál.

Technikai tulajdonságok

Méretei, súlya

A mérete összecsukva 60x43x100, kinyitott állapotban 108x95x60. Súlya vázzal együtt 15 kg, a hordozó plusz 3,5 kg. Terhelhetősége 15 kg-ig ajánlott.

Anyaga

A váz alumíniumból készült, a kosár és a huzat textil, pamut, valamint poliészter.

Kerekek

A babakocsi négy darab kerékkel rendelkezik, melyek függetlenítettek és rugós felfüggesztésűek, szivacsos abronccsal rendelkeznek, központi blokkolással fékezhetők.

Tolókar és lábtartó

A négy pozícióba állítható, mindkét menetirányban használható, magassága 74 és 114 cm között állítható. A lábtartó nagy előnye, hogy nem mereven rögzített, hanem öt fokozatba állítható.

Váz és ülőrész

A váz teleszkópos rugózással rendelkezik a baba kényelme érdekében. Az ülőrész teljesen vízszintes helyzetig dönthető. Az ülőrész dönthetősége négy pozícióban több fokozatot tesz lehetővé.

Tartozékok

A babakocsi alapvető tartozékai az öt pontos biztonsági öv, a rovarháló, az esővédő, a pelenkázó táska, a hordozó és a lábzsák.

Vélemények a Baby Merc Agat Lux babakocsiról

Ez a babakocsi modell szintén egy lengyel klasszikus. Semmi komolyabb eltérés nincs a piac régen ismert képviselőivel szemben, azonban az ára pont ezzel a nem ismertséggel együtt nagyon meggyőző.
Nyugodtak lehetünk, mert ha nem is ismerjük a nevet évek óta itthon, a lengyel babakocsi ipar alap alkatrészeiben megegyezik és minden itthon forgalomba kerülő modellnek biztos garanciális hátteret tud adni az importőr.

A kényelem az esztétika és a színválaszték oldaláról egy üde színfolt a lengyel babakocsik kínálatában. Semmivel sem rosszabb a minősége egy hasonló ismertebb típusnál.>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<