Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

CAM Pulsar

A Cam gyár legújabb fejlesztésű, 2010-es modellje a Cam Pulsar babakocsi. A technológiai újításokon túl a babakocsi külső kialakítása, és az egyedi színek is nagy hangsúlyt kaptak, melyek megfelelnek a legújabb trendeknek.
A Cam Pulsar babakocsi különleges teli kerekekkel rendelkezik, melyeknek már nem csupán a fékezéshez, de a bolygókerekek irányba fixálásához és kioldásához is elegendő a tolókaron található gombot használni. Ez igazán kényelmessé teszi a használatát a kismamák számára.

A Cam Pulsar babakocsi tartozékai a mózeskosár, a lábzsák, a pelenkázó táska, az esővédő, a hordozó külön rendelhető hozzá.

Mózeskosár jellemzők

A mózeskosár dőlésszöge állítható, hordozófülekkel rendelkezik, valamint nagyon jól szellőző matraccal van kibélelve a belseje, mely 100% pamut, valamint antiallergén. A belső matrac kivehető és 30 fokon mosható. A baba fél éves koráig ideális a mélykocsi használata.

Pelenkázó táska

A pelenkázó táska természetesen pontosan illeszkedik színben és kialakításban a babakocsi külsejéhez. A táska belseje polisztirol, ebből adódóan könnyen tisztítható.

Hordozó jellemzők

A hordozó 13 kg-ig javasolt. Tartozik hozzá fejpárna és napellenző. Praktikus a használata, mivel nagyon egyszerűen és biztonságosan a babakocsi vázra rögzíthető.

Vélemény a Cam Pulsar babakocsiról

"A kismamák számára roppant kényelmes megoldás, hogy a babakocsi lefékezése és a kerekek bolygósítása is gombnyomással vezérelhető a tolókarról. Más modellek esetében olykor problémát jelent a sáros kerekekhez való hozzáérés, melyet most a Cam megoldott ebben a modellben.
Kiskerekű babakocsiknál eddig azt tapasztaltuk, hogy a rugózási komfort nem éri el az ideális színvonalat, ám a Cam Pulsar esetében, az újszerű kerékfelfüggesztésnek köszönhetően ez most sikerült.

A kerekek csapágyakkal vannak felszerelve, melyek segítik a gurulásban, ezzel is elősegítve az extra könnyű mozgatást és manőverezési képességet.

A lábzsák, napfénytető és esővédő megadja azt a luxust, hogy a Cam Pulsar babakocsi modell minden évszakban megfelelően használható."


>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<