Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Anmar Hilux

Babakocsi technikai tulajdonságok

Méretek és súly

Az Anmar Hilux babakocsi mérete összecsukott állapotban 90x61x35 cm, kinyitott állapotban a sport babakocsi ülőmérete 33x27, háttámla méretei 33x41. A mózeskosár mérete 77x37.

A babakocsi váz súlya 9 kg, plusz 5 kg a mózeskosár, valamint a sport rész is plusz 5 kg. 15 kg-os súlyhatárig biztonságosan használható.

Tartozékok

Az Anmar Hilux babakocsi tartozékai az öt pontos biztonsági öv, a párnázott öv, a több fokozatba állítható lábtartó, a pelenkázó táska, az esővédő és a rovarháló.

Kerekek jellemzői

A kerekek méretei 22 cm, valamint 28 cm átmérőjűek. A kerekek csapágyasak és felfújhatók, az első kerekek bolygósíthatók, valamint irányban fixálhatók.

Karfa és lábtartó jellemzők

A karfa és a lábtartó puha poliészter fóliával van borítva, hogy télen, hideg időjárásban se legyen túl merev. Borításából adódóan könnyű tisztítani helyi tisztítással is.

Sportrész jellemzők

A sportrész két irányban rögzíthető, a háttámla négy pozícióban dönthető, akár vízszintesig. Mögötte nagyméretű tároló található.

Hordozó és mózeskosár jellemzők

A hordozó két irányban rögzíthető. A mózeskosár fóliázott fogókarral van ellátva, hogy könnyen ringatható legyen.

Vélemény az Anmar Hilux babakocsiról

Ez is lengyel gyártású szépen fejlesztett termék. A mózeskosár állítható támlája ugyan nem egy fő szempont, mert a baba első hat hónapjában a vízszintesen fektetés az, ami a gerincoszlopot védi, ha pedig már ül, akkor nem a mózeskosárban fog nézegetni, hanem a sport részben.

Ezzel a fejlesztéssel és opcióval mi orvosi szemmel nem értünk egyet és nem javasoljuk a használatát a gerinccsigolyák védelmében.
 
A mózeskosár része szép tágas, szokásos kényelmi funkciókat megtaláljuk rajta.

A Sport rész fóliázott részei ízlés kérdése, valóban hasznos lehet. A hordozót szokás szerint a gyártók belefényképezik a vázra, de lehetőleg ne ebben tessék sétáltatni. A váz ugyan nem nehéz önmagában, de a csomagtartóba beemelni nem annyira könnyű egy kisebb erejű anyukának. Kerekei felfújhatók, ezzel jobban futnak a göröngyös utakon, nem kell félni a defekt miatt, mert ritka, és kerékpárboltban lehet javíttatni vagy új belsőt venni hozzá.

Mindent egybevéve egy igényes kompakt modellt vásárolhatunk meg biztos garanciákkal a gyártó részéről.>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<