Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Esprit babakocsi

Babakocsi tulajdonságai

Méretei, súlya

A mérete összecsukva 108,5x27x37, kinyitott állapotban 78x46,5x104. Súlya vázzal együtt 6,5 kg. Terhelhetősége 15 kg-ig ajánlott.

Anyaga

A váz acélból készült, a kosár és a huzat textil, pamut, valamint poliészter.

Kerekek

A babakocsi nyolc darab kerékkel rendelkezik, melyek közepes méretűek, futófelületük habosított műanyag. A kerekek bolygósíthatók és fékezhetők.

Tető és lábtartó

A lábtartó nagy előnye, hogy nem mereven rögzített, hanem két fokozatba állítható. A tető kupolás.

Váz és ülőrész

A váz teleszkópos rugózással rendelkezik a baba kényelme érdekében. Az ülőrész 150 fok alá dönthető, de nem teljesen vízszintes helyzetig. Az ülőrész dönthetősége több fokozatot tesz lehetővé.

Tartozékok

A babakocsi alapvető tartozékai az öt pontos biztonsági öv, a kosár, a babakocsi tető és az öt pontos biztonsági öv.

Ajánlott tartozékok

Van néhány kiegészítő, mely nem tartozik az alapfelszereltség közé, ám a baba kényelme érdekében érdemes ezeket beszerezni. Ilyen például a napernyő, a rovarháló, az esővédő, valamint egy praktikus pelenkázó táska.

Összecsukás

A babakocsi könnyedén összecsukható ernyő alakúra.

Tisztítás

A babakocsi textil huzata nem levehető, helyi tisztítással tisztítható.

Esprit babakocsi tapasztalatok

A Hauck és az Esprit ugyanarról a tervező asztalról került ki. Az Esprit a babakocsik világába üdeségével van jelen. Korrekt kis modellek a szimpla és az iker változatok is.
A forgalmazók leírásán megtévesztően hat olykor, hogy újszülött kortól ajánlják ezt a modellt, de ezt nem szabad komolyan venni, újszülött számára nem megfelelő ez a babakocsi.

A baba nem tud benne vízszintesen feküdni, ebből adódóan ez második babakocsinak való. Ez a modell akkortól használható, ha a baba már képes egyedül és biztonsággal ülni, tehát hozzávetőlegesen fél éves kortól.

Azután nagyon szépen kiszolgálnak minket bármilyen rohangálós hétköznapon, akár bevásárláshoz is. Könnyű, de még jól pakolható ideális darab lehet.>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<