Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Coletto Aveo

A Coletto Aveo babakocsi újszülött kortól használható. Hátrányai közé tartozik, hogy csak egy irányból tolható. A mózeskosár két irányból is a vázra rögzíthető, tehát amíg a baba újszülött, szemből is látható a babakocsi használata közben.

Érdemes tudni, hogy a Coletto Aveo modellnek van mózeskosárral rendelkező és mózeskosár nélküli változata is, így igény szerint mindenki azt választja, amire szüksége van.

A Coletto Aveo babakocsi tartozékai közé tartozik a lábzsák, az esővédő, és a pelenkázó hátizsák, mely pelenkázó lappal rendelkezik.

A babakocsi négy függetlenített rugós felfüggesztéssel rendelkezik, mely megfelelő lengéscsillapító a baba számára.

A négy kerék közül az elsők 20 cm átmérőjűek és bolygósíthatók, a hátsó kerekek valamivel nagyobb méretűek, 24 cm átmérővel rendelkeznek, és fékezhetők, valamint szivacsos futófelülettel rendelkeznek.

A váz alapanyaga könnyű alumínium, mely könnyebbé teszi a babakocsi összsúlyát.

A babakocsi háttámlája több fokozatban állítható a baba kényelme érdekében.

Vélemény a Coletto Aveo babakocsiról

A Coletto Aveo a legrégebb óta ismert Bergon babakocsi márka, mely hazánkban már évek óta használatban van a kismamák körében. Ez egy ázsiai gyártású modell, mely a keleti régió minőségét hozza, azonban a jobb minőségű babakocsi modellek közül való.
Érdemes rákérdezni a babakocsi kisebb-nagyobb típus betegségeire, valamint arra, hogy milyen garanciákkal adják el a forgalmazók, mert a gyártók minőségbiztosítása eltérő minden ázsiai babakocsi cégnél.

A hazai importőr nyilván igyekszik a legjobb szerviz hátteret biztosítani, ezért biztonságosabb választás lehet, mint egy márka nélküli import babakocsi. Ennek ellenére senki ne gondolja, hogy egy új magyar babakocsit vesz.>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<