Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Hogyan válasszunk babakocsit?

A babakocsi kiválasztásánál

Mikor babakocsit választunk, mindenképpen próbáljuk bele a saját autónk csomagtartójába azért, hogy ne később derüljön ki, hogy nem vagy csak nagyon nehezen tudjuk szállítani a baba járgányát.

Szánjunk rá időt

A babakocsivásárlás egy körülményes és hosszadalmas dolog, érdemes külön programként elég időt rászánni azért, hogy nyugodtan és átgondoltan tudjuk kiválasztani a nekünk megfelelő babakocsit.

Melyik a legjobb babakocsi?

Két legjobb babakocsi van, a mindegyik és a semelyik. Ugyanúgy, ahogy nincs legszebb virág, legjobb illatú parfüm, legjobb autó, így a babakocsinál is először azt a környezetet érdemes megismerni, ahol főleg a kocsit használni szeretnénk.

Csak autóban szállítjuk esetleg tömegközlekedni is szeretnénk vele, egy vagy több gyerek szeretné majd használni és nem utolsósorban az ízlés, hogy mi az, ami a legjobban szimpatikus. Ezeket a szempontokat figyelembe véve tudunk ajánlani kocsikat több mint 100 fajta kocsi közül.

Mi kerül ennyibe ezen a babakocsin?

Szemlátomást nagy árkülönbségek vannak babakocsi és babakocsi között, sok esetben indokolt ezen nagy különbség, de néhány esetben csak az image-t fizeti meg a vásárló vagy az óriási szállítási költség az oka a magas árnak. Jellemzően a Mini-Manó Babacentrumban nem áruljuk az indokolatlanul drága termékeket, a termékpalettánk kiválasztása az általános vevőtapasztalatok, külföldi terméktesztek alapján történik.

Nem fog nyikorogni?

Előfordulhat, hogy a kerekek nyöszörgő hangot adnak, de ezek általában a csapágy nélküli kerékkel gyártott babakocsiknál fordul elő. Egyetlen hatásos ellenszere a jó öreg szilikonspray.

Sose engedjük, hogy ha a nagypapi meghallja az első nyekkenést a babakocsin, azonnal az olajozójához nyúljon és beolajozza a tengelyt, mert az olajhoz tapadt porszemcsék eldarálják a kereket a tengelyek mentén és a babakocsikerék lötyögni fog. Kereket később vásárolni macerás és költséges mulatság.

Színválasztás

A babakocsi kiválasztásánál érdemes elsősorban a funkciókat, a tudását és a minőségét figyelembe venni, ugyan általában egy szép forma, sok esetben egy színbe szeretünk bele, de a kiállított modellek széles színválasztékban kaphatóak. Azt szoktam javasolni, hogy nézzük meg a katalógusban, hogy melyik szín hangulata az, ami tetszhet és ha sikerült egy-két színre lecsökkenteni a választást, hozassunk be a raktárból egy nagyobb alkatrészt (pl. mózeskosarat), hogy a szín teljes valóságában látható legyen, mert a fotón szereplő színárnyalatok sok esetben csalnak.


>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<