Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Olvasóim ezt csicseregték . . .


"Kedves Zsófia, Hatalmas segítséget jelent nekem a babakocsi.net, mert kezdtem kétségbe esni - éppen a hatalmas választéktól, és attól, hogy kvázi "ránézésre" lehetetlen választani a kocsik közül. Hiába próbálgatjuk a funkciókat, egyszerűen fogalmam nem volt mi az, ami valóban számíthat, de az ön oldala nagyon korrekt infókat ad... Szép napot, Judit "
 

"... a www.babakocsi.net honlapon olvastam a babakocsikról szoló cikkedet. Igazán hasznos és nagyon jó oldal! Gratulálok hozzá!
Lidia "


" ... Sajnálom, hogy csak most sikerült, de írnék egy pár "keresetlen" szót az oldaladdal kapcsolatban :-)  Igazán örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra. Első babás kismama vagyok és eddig teljesen tanácstalan voltam, milyen babakocsit is vegyünk a picinek, ami minden féle tekintetben megfelelő lenne számára és meg is tudjuk fizetni.  

Az oldaladon talált információk (cikkek, leírások, ajánlások) alapján hál' istennek sikerült megvilágosodnom és már nagyjából tudom is, hogy milyet szeretnénk. Csak gratulálni tudok az oldalhoz és mindenkinek csak ajánlani tudom, mielőtt bármit is vásárolna!Nekem nagyon sokat segített! Köszönöm szépen!

 


>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<