Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Giordani babakocsi

A Giordani cégtörténete igen érdekes, mivel a 19. században már ismert volt a márkanév, bár nem babakocsik tekintetében, mivel főként iparművészeti kovácsoltvas termékeket gyártottak.

Sokkal később kezdtek gyermekek számára készülő termékeket gyártani, bicikliket és babakocsikat. A tevékenység központja Bolognában van.

A Giordani márka babakocsik tekintetében 2004-ben kezdett egy erre kijelölt értékesítési hálózaton keresztül babakocsikat forgalmazni a várandós családok és a kis gyermekek részére.

A Giordani megközelítése a termékek tekintetében az volt, hogy garantálják a biztonságos és hasznos termékeket a kismamák és gyermekeik számára.

Minden egyes termék tervezését az vezéreli a Giordani részéről, hogy pozitív értékekkel gazdagítsák a korai gyermekkor varázslatos pillanatait.

A Giordani termékek megbízhatósága és magas színvonala lehetővé tette, hogy betörjenek a termékekkel a nemzetközi piacra, így több országban hoztak létre leányvállalatokat, melyek saját területükért felelősek.

A Giordani márkát a hasznosságon túl színes és eredeti design jellemzi, és a termékek rendelkezésre állnak már nem csupán Olaszországban, de számos más országban is.

2004 óta a Giordani részt vett a legfontosabb babákkal kapcsolatos rendezvényeken és eseményeken, Olaszországon kívül Moszkvában, Isztambulban, Las Vegasban és Kölnben.

Évek óta hazánkban is elérhető a Giordani babakocsi, a kismamák legnagyobb örömére.>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<