Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Chicco Trio For Me

Multifunkciós babakocsi, mely tartozékaival együtt újszülött kortól használható.

Babakocsi tulajdonságai

Méretei, súlya

Összecsukva a mérete 41x34x96. Nyitott állapotban 55x93x105. Súlya vázzal együtt 10,7 kg. Terhelhetősége 20 kg-ig ajánlott.

Anyaga

A váz alumíniumból készült, a kosár és a huzat textil, pamut, valamint poliészter.

Kerekek

A babakocsi kerekei különböző méretűek, ami könnyebbé teszi a terepen való babakocsi tologatást.

Váz és ülőrész

A váz teleszkópos rugózással rendelkezik a baba kényelme érdekében, a rugózási keménység állítható. Az ülőrész dönthetősége több fokozatot tesz lehetővé, teljesen vízszintesig dönthető. A mózeskosár teljesen vízszintes helyzetben ráhelyezhető, ezért újszülött kortól használható.

Tető és lábtartó

A tető több fokozatban állítható, valamint levehető. A lábtartó több fokozatban állítható.

Tolókar és biztonsági öv

A tolókar magassága állítható, ami kényelmesebbé teszi a babakocsi mozgatását, valamint átfordítható, így a tolás iránya változtatható attól függően, hogy a kismamának és a babának hogyan kényelmesebb. A biztonsági öv ötpontos és állítható.

Tartozékok

A babakocsi alapvető tartozékai a mózeskosár, sportrész, babahordozó, lábzsák, kupolás tető, esővédő, kosár, tolókarokat összekötő pótelem, valamint a pelenkázó táska.

Javasolt tartozékok

A rovarháló nem tartozik az alapfelszereltségek közé, de a nyári időszakra erősen javasolt a beszerzése a baba egészsége és nyugalma érdekében.

Összecsukás

A babakocsi könnyedén összecsukható.

Tisztítás

A huzat levehető és kézzel 30 fokon mosható.

Hordozó tulajdonságai

Fontos figyelmeztetés!!! Légzsákkal rendelkező gépjárműben első ülésen tilos használni. Ilyen esetekben hátsó ülésnél kell rögzíteni három pontos biztonsági öv segítségével, menetiránnyal ellentétesen.

A hordozó hagyományos rendszerű, bölcsőfunkcióval rendelkezik, mely igen hasznos. A héjszerkezet dupla, továbbá energiaelnyelő betét található a vázszerkezeten belül. A hordozó oldalvédelme kitűnő, központi övfeszítővel rendelkezik, valamint övzáró csat rögzíti a gépjármű biztonsági övét.

Ajánlott kor és súly

Ezt a hordozót maximum 15 hónapos korig ajánljuk, mivel a maximális terhelhetősége hozzávetőlegesen 13 kg.

Anyaga és felszereltsége

A hordozó huzata pamut és poliészter alapanyagú. Felszereltsége közé tartozik a váll és a csatpárna, mely a baba kényelmét szolgálja, valamint a bundazsák.

Hordozókar

A hordozókar négy fokozatba állítható attól függően, hogy mi éppen a baba igénye. A hordozókar lehajtható, ami nagyszerű védelmet biztosít felborulás ellen.

Szűkítő betét, biztonsági öv

A szűkítő betét magassága több fokozatú, valamint a biztonsági öv magassága is több fokozatban használható.

Tartozék

A hordozó tartozékai közé tartozik a párnázott biztonsági öv, valamint egy újszülött számára kialakított ülés szűkítő betét.

Tisztítás

A huzat levehető, és kézi mosással 30 fokon mosható.>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<