Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Symbaba

Babakocsi technikai tulajdonságok

Babakocsi tulajdonságai

Méretei, súlya

A mérete összecsukva 91x60x32, kinyitott állapotban 88x60x116. Súlya vázzal együtt 15 kg. Terhelhetősége 15 kg-ig ajánlott.

Anyaga

A váz alumíniumból készült, a kosár és a huzat textil, pamut, valamint poliészter.

Kerekek és lábzsák

A babakocsi hátsó kerekei nagyméretűek, felfújhatók.

Az első kerekek bolygósíthatók, irányban fixálhatók és fékezhetők. A mózeskosár tartozéka a rövid lábzsák, a sportrészhez rövid lábzsák tartozik.

Váz és tolókar

A váz teleszkópos rugózással rendelkezik a baba kényelme érdekében. A tolókar magassága állítható a kismama kényelme érdekében.

Tartozékok

A babakocsi alapvető tartozékai az öt pontos biztonsági öv, egy esővédő, karfa, kosár, lábzsák, egy pelenkázó táska, a babakocsi tető, a mózeskosár és a hordozó.

Összecsukás

A babakocsi könnyedén összecsukható. Nagy előnyt jelent, hogy minden tartozék, a mózeskosár, a sportrész és a hordozó is könnyedén felhelyezhető mindkét irányból.

Vélemény a Symbaba babakocsiról

Szépen továbbfejlesztett sikeres korábbi modellje a lengyel gyártónak, a megszokott komforttal, és biztonságos anyagokkal.

Ez több testvérre tervezett erős babakocsi, stabil garanciális háttérrel a forgalmazótól. Mindenki megtalálja a kedvére való színösszeállítást. Csak ajánlani tudjuk.>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<