Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Giordani Ethos

A Giordani Ethos babakocsi modell közkedvelt a kismamák körében, melynek a forgatható keret rendszer az elsődleges oka, hiszen egyetlen mozdulattal lehet tolás irányt változtatni, ami igen hasznos és kényelmes.
Újszülött kortól biztonságosan használható a babakocsi. Kis mérete és alacsony súlya a másik olyan tulajdonság, amiért könnyen kezelhető és sokan szeretik.

Technikai tulajdonságok

Súlya és használhatósága

Súlya vázzal együtt 11,8 kg. Terhelhetősége mélykocsiként hat hónapos korig, hordozóval 13 kg-ig ajánlott.

Anyaga

A váz alumíniumból készült, a kosár és a huzat textil, pamut, valamint poliészter.

Kerekek

A babakocsi első kerekei bolygósíthatók, hátsó kerekei fékezhetők.

Háttámla és lábtartó

A babakocsi háttámlája és lábtartója levehető, tetszés szerint állítható.

Váz és ülőrész

A váz teleszkópos rugózással rendelkezik a baba kényelme érdekében. Az ülőrész dönthetősége több fokozatot tesz lehetővé.

Tartozékok

A babakocsi alapvető tartozékai a mózeskosár, a hordozó, az öt pontos biztonsági öv, a védőkeret, babakocsi tető, szűkítő adapter, valamint egy testvér fellépő, ami igen hasznos, ha már van egy nagyobb gyermek is a családban.

Összecsukás

A babakocsi könnyedén összecsukható, akár egy kézzel is.

Tisztítás

A babakocsi textil huzata levehető, kézzel 30 fokon mosható.

Megvásárolható tartozék

Külön megvásárolható tartozék a Giordani Ethos babakocsihoz az ISOFIX rögzítőtalp gépjárműbe a hordozóhoz, hogy annak behelyezése könnyű legyen.

Hordozó tulajdonságai

Fontos figyelmeztetés!!! Légzsákkal rendelkező gépjárműben első ülésen tilos használni. Ilyen esetekben hátsó ülésnél kell rögzíteni három pontos biztonsági öv segítségével, menetiránnyal ellentétesen.

A hordozó kompakt párnázott, a gépjármű biztonsági övével rögzíthető. Kiegészítőként megvásárolható egy autóba szerelhető ISOFIX alap, melynek segítségével egyetlen mozdulattal bekattintható a hordozó. Kiemeléskor egy kattintás elég, és máris áthelyezhető a hordozó a babakocsi vázra.

A hordozó újszülött kortól 13 kg-os súlyig használható.

Mózeskosár jellemzők

A mózeskosár merev műanyag fallal rendelkezik, mely biztonságossá teszi annak használatát. A hordozókar állítható, a fekvőfelület dönthető. A mózeskosárban lévő szivacs rész hippoallergén, ami igen fontos az újszülöttek számára.

Szellőzőrendszere nyitható és zárható, hőmérséklettől függően. Kihajtható lábakkal rendelkezik, ami megakadályozza a felborulást. A mózeskosár takarója patent segítségével rögzíthető. A tető több fokozatban állítható, lehajtható, igény esetén levehető, mindennek igen halk a működése, hogy ne zavarja a babát a pihenésben. A huzat levehető és kézzel 30 fokon mosható.

A mózeskosár a merev hordozókarnak köszönhetően könnyen szállítható, Giolink rendszer segítségével, egyetlen mozdulattal gépjárműbe helyezhető biztonságosan.

Vélemény a Giordani Ethos babakocsi modellről

A Giordani Ethos babakocsi modell futurisztikus vonalaival igen tetszetős babakocsi. Kerekei stabilak és fordulékonyak, talán kissé közeliek egymáshoz, de nem zavaró, stabil marad a babakocsi, bár göröngyös úton valószínűleg könnyebben billen.

Nagyon pozitív tulajdonsága, hogy a hátsó kerekeket nem köti össze sem tengely sem fék, ezzel a magas anyukák, és apukák számára kényelmessé válik a gyorsabb gyaloglás, mert elfér a lábuk a kocsi alatt ahogy lépnek, nem kell visszafogniuk a lépést.

A Fékek bovdenjei miatt azok meghibásodására érdemes rákérdezni, mert ez a rendszer itt szokott hosszútávon kikopni, de ennél a modellnél erről nincsen biztos tapasztalatunk.>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<