Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Concord Neo Bamboo

Technikai tulajdonságok

A Concord Neo Bamboo babakocsi mózeskosár használatával újszülött kortól használható, mózeskosár nélkül csak fél éves kortól, amikor a baba már biztonságosan tud ülni.

Méretei, súlya

A mérete összecsukva 77x49x44, kinyitott állapotban 106x63x108. Súlya vázzal együtt 11,8 kg, a hordozó-gyermekülés plusz 3,7 kg. Terhelhetősége 15 kg-ig ajánlott.

Anyaga

A váz alumíniumból készült, a kosár és a huzat textil, pamut, valamint poliészter.

A babakocsi fő tartozékai a hordozó, a mózeskosár, az ülőrész, esővédő, tető, biztonsági öv és a váz.

Kerekek

A babakocsi négy darab kerékkel rendelkezik, melyek közepes méretűek, futófelületük habosított műanyag. Az első kerekek csapágyasak, bolygósíthatók és fékezhetők.

Karfa és lábtartó

A babakocsi karfája igény esetén levehető, a lábtartó nagy előnye, hogy nem mereven rögzített, hanem több fokozatba állítható.

Váz, ülőrész és tolókar

A váz állítható teleszkópos rugózással rendelkezik a baba kényelme érdekében. Az ülőrész 150 fok alá dönthető, de nem teljesen vízszintes helyzetig. Az ülőrész dönthetősége fokozatmentes. A tolókar magassága állítható.

Ajánlott tartozékok

Van néhány kiegészítő, mely nem tartozik az alapfelszereltség közé, ám a baba kényelme érdekében érdemes ezeket beszerezni. Ilyen például a napernyő, a rovarháló, a bundazsák, a pelenkázó táska, és esetleges játékok, amik a babakocsira rögzíthetők.

Összecsukás

A babakocsi könnyedén összecsukható lap alakúra.

Gyermekülés tulajdonságai

Fontos figyelmeztetés!!! Légzsákkal rendelkező gépjárműben első ülésen tilos használni. Ilyen esetekben hátsó ülésnél kell rögzíteni három pontos biztonsági öv segítségével, menetiránnyal ellentétesen.

Ajánlott kor és súly

Ezt a hordozót maximum újszülött kortól ajánljuk, maximális terhelhetősége hozzávetőlegesen 13 kg.

Anyaga és felszereltsége

A váz anyaga műanyag, huzata pamut és poliészter alapanyagú. Felszereltsége közé tartozik a váll és a csatpárna, mely a baba kényelmét szolgálja.

Hordozókar és napfénytető

A hordozókar négy fokozatba állítható attól függően, hogy mi éppen a baba igénye. A hordozókar lehajtható, ami nagyszerű védelmet biztosít felborulás ellen. A napfénytető könnyedén eltávolítható abban az esetben, ha arra nincs szükség a használat során.

Tartozék

A hordozó tartozékai közé tartozik a biztonsági öv, a napfény tető, valamint egy újszülött számára kialakított ülés szűkítő betét.

Tisztítás

A huzat levehető, és kézi mosással 30 fokon mosható.

Mózeskosár tulajdonságai

A mózeskosár vázra rögzíthető, szellőzőrendszerrel rendelkezik, ami a baba komfort érzetét nagymértékben növeli, főként nyáron.

A mózeskosár személygépkocsi hátsó üléséhez rögzíthető, ezáltal biztonsági ülésként alkalmazható újszülött számára. A hordozókar lehajtható könnyedén, súlya 5 kg.

Concord Neo Bamboo véleményezése kismamák által

A Concord Neo Bamboo modell gyönyörű, kezes, innovatív. Az ára ugyan nem éppen középkategóriás, de akinek ez nem akadály, annak kifejezetten egy imádnivaló élmény lesz ezzel közlekedni, mert annyira ergonomikus az anyának.

Minden kiegészítő vaskos pénzekbe kerül hozzá. Még a lábzsák sem széria tartozék benne.

Egyetlen hátránya a bevásárlókosár használhatatlansága, olyannyira kicsi. Ezt kell mérlegre tenni a design és a praktikusság szempontjai szerint.


>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<