Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Peg Perego Pliko SWITCH

Technikai tulajdonságok

Méretei, súlya

A mérete összecsukva 103,5x46, kinyitott állapotban 92,5x57x105. Súlya vázzal együtt 11,3 kg, a hordozó plusz 4,9 kg. Terhelhetősége 15 kg-ig ajánlott.

Anyaga

A váz alumíniumból készült, a kosár és a huzat textil, pamut, valamint poliészter.

A babakocsi fő tartozékai a hordozó, a mózeskosár, az ülőrész és a váz.

Kerekek

A babakocsi nyolc darab kerékkel rendelkezik, melyek közepes méretűek, futófelületük habosított műanyag. Az első kerekek bolygósíthatók és fékezhetők.

Karfa és lábtartó

A babakocsi karfája kihajtható és igény esetén levehető, a lábtartó nagy előnye, hogy nem mereven rögzített, hanem több fokozatba állítható.

Váz és ülőrész

A váz teleszkópos rugózással rendelkezik a baba kényelme érdekében. Az ülőrész 150 fok alá dönthető, de nem teljesen vízszintes helyzetig. Az ülőrész dönthetősége több fokozatot tesz lehetővé.

Tető és lábzsák

A tető ablakos és kupolás, zsebekkel rendelkezik. A tető melegebb időjárási viszonyok között nyári tetővé alakítható. A lábzsák gumiszalaggal rögzíthető.

Tartozékok

A babakocsi alapvető tartozékai az öt pontos biztonsági öv, a cumisüvegtartó, egy esővédő, karfa, kosár, lábzsák, egy pelenkázó táska, a babakocsi tető. Az esővédő szellőző lukakkal ellátott, zipzárral rögzíthető tartozék.

A pelenkázó táska vállon hordásra van tervezve, ezzel növelve a kismama kényelmét, továbbá fel van szerelve egy pelenkázó lappal.

Ajánlott tartozékok

Van néhány kiegészítő, mely nem tartozik az alapfelszereltség közé, ám a baba kényelme érdekében érdemes ezeket beszerezni. Ilyen például a napernyő, a rovarháló és esetleges játékok, amik a babakocsira rögzíthetők.

Összecsukás

A babakocsi könnyedén összecsukható ernyő alakúra, ülőrésszel együtt.

Tisztítás

A babakocsi textil huzata levehető a könnyebb tisztítás érdekében.

Hordozó tulajdonságai

Fontos figyelmeztetés!!! Légzsákkal rendelkező gépjárműben első ülésen tilos használni. Ilyen esetekben hátsó ülésnél kell rögzíteni három pontos biztonsági öv segítségével, menetiránnyal ellentétesen.

A hordozó hagyományos rendszerű, bölcsőfunkcióval rendelkezik, mely igen hasznos. A héjszerkezet dupla, továbbá energiaelnyelő betét található a vázszerkezeten belül. A hordozó oldalvédelme kitűnő, központi övfeszítővel rendelkezik, valamint övzáró csat rögzíti a gépjármű biztonsági övét.

Ajánlott kor és súly

Ezt a hordozót maximum 15 hónapos korig ajánljuk, mivel a maximális terhelhetősége hozzávetőlegesen 13 kg.

Anyaga és felszereltsége

A hordozó huzata pamut és poliészter alapanyagú. Felszereltsége közé tartozik a váll és a csatpárna, mely a baba kényelmét szolgálja, valamint a bundazsák.

Hordozókar

A hordozókar négy fokozatba állítható attól függően, hogy mi éppen a baba igénye. A hordozókar lehajtható, ami nagyszerű védelmet biztosít felborulás ellen.

Szűkítő betét, napfénytető és biztonsági öv

A napfénytető könnyedén eltávolítható abban az esetben, ha arra nincs szükség a használat során. A szűkítő betét magassága több fokozatú, valamint a biztonsági öv magassága is több fokozatban használható.

Tartozék

A hordozó tartozékai közé tartozik a biztonsági öv, a napfény tető, esővédő, valamint egy újszülött számára kialakított ülés szűkítő betét.

Tisztítás

A huzat levehető, és kézi mosással 30 fokon mosható.

Mózeskosár tulajdonságai

A mózeskosár bölcsőfunkcióval rendelkezik, és megvan az a nagy előnye, hogy a fekvőfelület dőlésszöge is állítható. A baba komfortérzetét növeli a szellőzőrendszer, mely megakadályozza a levegő megrekedését a mózeskosár belsejében. Ez főként nyáron nagy kánikulában nagyon hasznos. A mózeskosár személygépkocsi hátsó üléséhez könnyedén rögzíthető, ezzel ellátva a biztonsági gyerekülés funkcióját.

A mózeskosár igény esetén vázra rögzíthető, a hordozókar állítható. A mózeskosár anyaga antiallergén, ami elengedhetetlen a baba számára.

Peg Perego Pliko SWITCH babakocsi tapasztalatok

A Peg Perego Pliko SWITCH babakocsi a Pliko modell újabb változata, melynek megvan az a hatalmas előnye, hogy a sport rész is külön lepattintható, ennek révén minden részt külön-külön lehet feltenni a vázszerkezetre.
Nagy előny ez abban az esetben, amikor például a mózeskosarat szeretnénk önállóan a vázra rögzíteni, így a babakocsi összsúlya sem lesz olyan mértékű, mint az előző modell esetében. Amikor gépjárműből gyakran kell ki-be pakolni a babakocsit és rögzíteni, illetve eltávolítani a mózeskosarat, akkor ez hatalmas előnyt jelent, és mindössze hozzávetőlegesen 20 ezer forint különbözetet jelent a Pliko modellhez képest.>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<