Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Használt vagy új?

Legfőképpen az újszülött babakocsi vásárlásnál lehet ésszerű alternatíva egy használt babakocsi.
Második az úgynevezett Sportkategória ITT, amit minimum 6 hónapos kortól használnak. Ebben a kategóriában semmiféleképp nem ajánljuk a használtat, kivéve ha nagyon megkímélt, szinte új állapotban van. Hogy miért? Kb. 1,5 évet használják ezt a típust az anyukák és a vásárlásnál általában a legfőbb szempont az, hogy könnyű legyen a babakocsi.

Ezt csak úgy tudják elérni a gyártók, ha vékonyabb anyagokat használnak, ami sajnos pont ellentétes a tartóssággal, pedig ha jobban belegondolunk, akkor ezt a kocsit nyúzzák leginkább az anyukák, mert már könnyebb kimozdulni egy 6-8 hónapos gyermekkel kirándulni, nyaralni. Tekintse meg a Sportkategótiát ITT!

De mi van a nagy, többfunkciós kocsikkal?

Minél nagyobb kerekű, annál strapabíróbb általában a babakocsi. Tapasztalataink szerint legjobban az Európában készült kocsik bírják a gyűrődést (Erről bővebben a Tényleg minden babakocsi kínai? Menüpontban olvashatsz), tehát őket ajánljuk inkább használtan megvételre. Fontos lehet a választásnál, hogy az adott típusnak van-e szervize az országban. Ha van akkor az jó jel, de még mindig nem biztos, hogy megjavítják neked, ha elromlik a járgányod, ugyanis a babakocsikra 1 év garanciát és plusz 1 év jótállást vállalnak a cégek és ez idő letelte után általában a gyárak, ha modellváltás van, már nem tudnak alkatrészt biztosítani és így a szerviz a legnagyobb igyekezete ellenére sem tudja a használt babakocsit megjavítani. Tehát 5-6 éves kocsit nem ajánlunk megvételre még akkor sem, ha jó állapotban van, mert valószínű, hogy ha bajod van vele, akkor az sajnos nem orvosolható.

Ha 2-3 éves kocsit veszel használtan, mindenképpen nézd át tüzetesen vagy vizsgáltasd át szervizben, próbálj úgy egyezkedni az eladóval, hogy vigyétek el együtt és a javítás utáni árat beszéljétek meg. Mert a javítás a garancia lejártán túl nem olcsó mulatság, mert ha a szerviznek nincs hozzá alkatrésze, akkor a gyárak hasonlóan, mint egy autó esetében nem adják őket olcsón. Tehát jól gondold meg, nehogy a végén többe kerüljön a babakocsid, mint egy szép új. Nem lebeszélni szeretnélek, csak figyelmeztetni a használt babakocsi vásárlás veszélyeiről.

Ide kattintva találsz egy ellenőrzési listát arról, milyen szempontok alapján nézd meg a használt babakocsit.>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<