Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

chicco pollipop_500Chicco Babakocsi

A Chicco világmárka 1958-ban jött létre, az anyacég az Artsana volt, melyet 1946-ban alapítottak Olaszországban. A cég székhelye Como, Lombardiában.

A Chicco arra specializálódott, hogy csecsemők és kisgyermekek számára gyártson ruhaneműket, felszereléseket, etetőszéket, autósüléseket, játékokat, valamint a legnépszerűbb termékeket, a babakocsikat.

A Chicco ma már világmárka, a multinacionális cégnek jelenleg 170 országban vannak engedélyezett forgalmazói.

A Chicco legnagyobb piaca, ami Olaszországon kívül van, a következő országok, Spanyolország, USA, Portugália, Franciaország, Brazília, Németország, Görögország, Oroszország és Ukrajna.

Jelenleg több mint 400 Chicco márkabolt létezik a világon, melyek színvonala az évek alatt sem kopott meg. Ez elsősorban a Chicco folyamatos fejlesztéseinek köszönhető, ami a babák és kismamák életét folyamatosan könnyebbé teszi.
 

A Chicco küldetése

A Chicco fejlesztői folyamatosan azért dolgoznak, hogy a világon az összes gyermekhez a legközelebb eső márka legyen a Chicco. A cél, hogy egyszerű és biztonságos termékeket nyújtsanak a babák és a kismamák számára.

A Chicco megvalósítja mindazt, amit a formatervezés, az egyszerűség, a biztonság és a jól használhatóság ötvözete, amire minden gyermeknek igazán szüksége van.


A Chicco több évtizede tévedhetetlenűl az élvonalban van a babaholmik terén.

Mit kéne mondani róluk? Imádni valók! Babakocsiban minden igényre van modelljük.

Vélemények a Chicco modellekről*

Chicco Pollipop

Chicco CT 0.4

Ez a kis mindent tudó elől hátúl bolygósított, 2 irányban tolható, nagyon igényesen lett összerakva. Jól pakolható a kosara.

Nekem van egy Chicco-m, a korábbi C Discovery (egy Quinny Zapp mellett) és ugyan nem új, én nagyon szeretem.


Nem esett szét semmilye, nem nyikorog, még a bolygó kerekeivel hátúl - ha másik irányból tolom, akkor is irányíthatónak érzem. Csak kikapom az autóból és már robogunk is.
Előnyének tartom, hogy tágas és bundazsákkal és nagy overállal is bőven elférünk benne (télen írom).

Általánosan legalább : ++
(szerk.)

Persze nem akarok elfogult lenni. Menj és vedd kézbe egy egy darabját a boltban és kérd meg hogy mutassák meg a funkciókat.

* Várjuk Chicco- t használó anyukák és apukák véleményét, hogy megtudjuk mennyire elégedettek, az adott modellel.>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<