Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Giordani Bebeios

A Giordani Bebeios babakocsi modell multifunkciós babakocsi, melynek nagy előnye, hogy a sport rész eltávolítható.

Újszülött kortól három éves korig használható, biztonságot és kényelmet biztosít a baba számára.
Hatalmas előnye, hogy könnyedén összecsukható igen kisméretűre, így kis csomagtartóba is befér, valamint összecsukott állapotban is önállóan megáll a lábán a babakocsi, nem kell külön támasztani pakolás közben.

Babakocsi tulajdonságai

Méretei, súlya

Összecsukva a mérete 104x58x44, kinyitva 110x58x96. Súlya vázzal együtt 11,5 kg. Terhelhetősége 15 kg-ig ajánlott.

Anyaga

A váz alumíniumból készült, a kosár és a huzat textil, pamut, valamint poliészter.

Kerekek

A babakocsi nyolc darab kerékkel rendelkezik. Az első kerekek bolygósíthatók, hátsó kerekek fékezhetők.

Tolókar és lábtartó

A tolókar nem csupán állítható, de szétszedhető is igen könnyen, így tökéletesen beállítható minden kismama számára a legkényelmesebb pozíció. A lábtartó nagy előnye, hogy nem mereven rögzített, hanem több fokozatba állítható.

Váz és ülőrész

A váz teleszkópos rugózással rendelkezik a baba kényelme érdekében. Az ülőrész dönthetősége több fokozatot tesz lehetővé, a háttámla eltávolítható igény esetén.

Tető és lábzsák

A tető ablakos és kupolás, zsebekkel rendelkezik. A tető melegebb időjárási viszonyok között nyári tetővé alakítható. A lábzsák zipzárral és patenttal rögzíthető.

Tartozékok

A babakocsi alapvető tartozékai a mózeskosár, a hordozó, az öt pontos biztonsági öv, a védőkeret, egy pelenkázó táska, a babakocsi tető, egy esővédő, lábzsákok, valamint egy testvér fellépő, ami igen hasznos, ha már van egy nagyobb gyermek is a családban.

Ajánlott tartozék

A hordozóhoz ajánlott az ISOFIX rögzítőtalp, ami a gépjárműbe való rögzítést teszi igen könnyűvé és biztonságossá.

Összecsukás

A babakocsi könnyedén összecsukható ernyő alakúra, akár egy kézzel is. Összecsukott állapotban nem kíván támasztékot, megáll a saját lábán, valamint kettő fogantyúval van ellátva a könnyebb szállítás érdekében.

Tisztítás

A babakocsi textil huzata levehető, kézzel 30 fokon mosható.

Hordozó tulajdonságai

Fontos figyelmeztetés!!! Légzsákkal rendelkező gépjárműben első ülésen tilos használni. Ilyen esetekben hátsó ülésnél kell rögzíteni három pontos biztonsági öv segítségével, menetiránnyal ellentétesen.

A hordozó önmagában a gépjármű biztonsági övével kerül rögzítésre, ám a rögzítést igen erősen megkönnyíti az ISOFIX talp, ami kiegészítőként megvásárolható. Használata újszülött kortól 13 kg-os súlyig ajánlott.

Mózeskosár tulajdonságai

A mózeskosár merev műanyag fallal rendelkezik, mely biztonságossá teszi annak használatát. A hordozókar állítható, a fekvőfelület dönthető. A mózeskosárban lévő szivacs rész hippoallergén, ami igen fontos az újszülöttek számára.

Szellőzőrendszere nyitható és zárható, hőmérséklettől függően. Kihajtható lábakkal rendelkezik, ami megakadályozza a felborulást. A mózeskosár takarója patent segítségével rögzíthető. A tető több fokozatban állítható, lehajtható, igény esetén levehető, mindennek igen halk a működése, hogy ne zavarja a babát a pihenésben. A huzat levehető és kézzel 30 fokon mosható.

A mózeskosár a merev hordozókarnak köszönhetően könnyen szállítható, Giolink rendszer segítségével, egyetlen mozdulattal gépjárműbe helyezhető biztonságosan.

Vélemény a Giordani Bebeios babakocsi modellről

Ez a babakocsi modell is mindent tud, amit egy magas kategóriás babakocsitól elvárunk. Egy nagyon szimpatikus eleme az, hogy a tolókar vége több pozícióba is állítható, mert ez kevés babakocsinál van így.

Ez annak lehet meggondolandó opció, akinek sokat kell hegyre menni felfelé, mert akkor nehéz egy olyan karral tolni egy babakocsit, amely függőleges állású. A mózeskosár talán kisebb, erre érdemes odafigyelni ha nagyobb babára lehet számítani.>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<