Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

hauck_500Hauck babakocsi

Babakocsi tulajdonságai

Méretei, súlya

A mérete összecsukva 84x54x51, kinyitott állapotban 90x54x101. Súlya vázzal együtt 8,5 kg, a hordozó plusz 3 kg. Terhelhetősége 15 kg-ig ajánlott.

Anyaga

A váz alumíniumból készült, a kosár és a huzat textil, pamut, valamint poliészter.

A babakocsi fő tartozékai a hordozó, a mózeskosár és a váz.

Kerekek

A babakocsi négy darab kerékkel rendelkezik, melyek kisméretűek, futófelületük habosított műanyag. Az első kerekek bolygósíthatók és fékezhetők.

Karfa és lábtartó

A babakocsi karfája kihajtható és igény esetén levehető, a lábtartó nagy előnye, hogy nem mereven rögzített, hanem több fokozatba állítható.

 

Váz és ülőrész

A váz teleszkópos rugózással rendelkezik a baba kényelme érdekében. Az ülőrész 150 fok alá dönthető, de nem teljesen vízszintes helyzetig. Az ülőrész dönthetősége több fokozatot tesz lehetővé.

Tető és biztonsági öv

A tető ablakos és kupolás. A biztonsági öv ötpontos.

Tartozékok

A babakocsi alapvető tartozékai az öt pontos biztonsági öv, karfa, kosár, egy pelenkázó táska, a babakocsi tető. A pelenkázó táska vállon hordásra van tervezve, ezzel növelve a kismama kényelmét, továbbá fel van szerelve egy pelenkázó lappal.

Ajánlott tartozékok

Van néhány kiegészítő, mely nem tartozik az alapfelszereltség közé, ám a baba kényelme érdekében érdemes ezeket beszerezni. Ilyen például a napernyő, a rovarháló és esetleges játékok, amik a babakocsira rögzíthetők.

Összecsukás

A babakocsi könnyedén összecsukható ernyő alakúra.

Tisztítás

Hauck alaska_500

A babakocsi textil huzata helyi tisztítást igényel.

Hordozó tulajdonságai

Fontos figyelmeztetés!!! Légzsákkal rendelkező gépjárműben első ülésen tilos használni. Ilyen esetekben hátsó ülésnél kell rögzíteni három pontos biztonsági öv segítségével, menetiránnyal ellentétesen.

A hordozó hagyományos rendszerű, bölcsőfunkcióval rendelkezik, mely igen hasznos. A hordozó oldalvédelme kitűnő, központi övfeszítővel rendelkezik.

Ajánlott kor és súly

Ezt a hordozót maximum 15 hónapos korig ajánljuk, mivel a maximális terhelhetősége hozzávetőlegesen 13 kg.

Anyaga és felszereltsége

A hordozó váz anyaga műanyag, a huzata pamut és poliészter alapanyagú. Felszereltsége közé tartozik a váll és a csatpárna, mely a baba kényelmét szolgálja, valamint a bundazsák.

Hordozókar

A hordozókar három fokozatba állítható attól függően, hogy mi éppen a baba igénye. A hordozókar lehajtható, ami nagyszerű védelmet biztosít felborulás ellen.

Szűkítő betét, napfénytető és biztonsági öv

A napfénytető könnyedén eltávolítható abban az esetben, ha arra nincs szükség a használat során.


A szűkítő betét magassága több fokozatú, valamint a biztonsági öv magassága is több fokozatban használható.

Tartozék

A hordozó tartozékai közé tartozik a biztonsági öv, a napfény tető, valamint egy újszülött számára kialakított ülés szűkítő betét.

Tisztítás

A huzat levehető, és kézi mosással 30 fokon mosható.

Mózeskosár tulajdonságai

A mózeskosár igény esetén vázra rögzíthető, a hordozókar állítható.

Hauck babakocsi tapasztalatok

Azok számára, akik mindenképpen ragaszkodnak a Travel system típushoz, ám az anyagi lehetőségek nem engedik meg a százezer forintos kategóriát, azok számára ideális választás lehet, hiszen a minőség és a jó teherbírás jellemzi ezt a babakocsi típust.


Ez a típus kicsit alacsonyabb építésű, mint a megszokott babakocsi magasság, ez némely emberek számára esetleg kényelmetlenséget okozhat. A sport részét lejjebb helyezték a gyártás során, így a belehelyezett mózeskosár is lejjebb kerül.

Kis kényelmetlenséget okoz, hogy a tolókar magassága nem állítható, de nem ez a legnagyobb probléma ezzel a típussal, sokkal inkább a vékony vázszerkezet, amire nem ritka a panasz, tehát a babakocsi strapabírása nem éri el a Peg Perego színvonalát.

Ez a típus ugyan németországi tervezés, de a gyártás Kínában történik, ennek ellenére a forgalmazói garanciával nem szokott gond lenni. A fenti felsorolt hátrányokon kívül nincs más ismert szériahibája.


 >> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<