Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

CAM babakocsi

A CAM most ünnepli sikerének 40. évfordulóját, mely a Rho testvérek, Franco, Aldo és Mario 1969-es kezdeményezésének köszönhetők.
A CAM ma is egy családi vállalkozás, mely a babakocsi szektorban a legfontosabb vállalatok közé tartozik az egész világon.

A CAM sikertörténete elsősorban elkötelezettségüknek köszönhető, melyet napról napra megvalósítanak. A Rho testvérek folyamatos bizonyítékát adják annak, hogy üzleti éleslátásuk, állhatatosságuk és szaktudásuk messze meghaladja az elvárásokat.

A technológiai fejlődés a folyamatos kutatásoknak köszönhető, melyek mind arra fókuszálnak, hogy biztonságos, minőségi és egyedülálló termékeket bocsássanak a gyerekek rendelkezésére.

Az alapítóknak köszönhetően a CAM márkanév évtizedek óta egyet jelent, és rokon értelművé vált a biztonsággal és a minőséggel, nem csupán Olaszországban, de az egész világon.

A CAM küldetése

„Lásd a gyermekek szemén keresztül a világot!” Ez pontosan azt jelenti, hogy pontosan érteni kell, hogy a babáknak mire van szükségük.
Valójában a CAM kutatói és fejlesztői úgy gondolják, hogy csak azok által kifejlesztett megoldások teszik élvezetesebbé a termékeket, akik tudják, hogyan szemléli a világot egy pici gyermek, és ezt tekintik elsődleges szempontnak.

A CAM termékei, melyeket létrehoznak, minden egyes darab létrehozása során ott volt ez a tudat, hogy a gyerek számára legyen a termék biztonságos és egyedülállóan kényelmes. Így biztosak abban, hogy minden gyereknek megadják a lehetőséget, hogy szabadon legyen képes szemlélni a világot, és ugyanakkor szórakozzanak jól a mindennapjaik során.

A kismamák véleménye szerint a CAM magas minőségi termékeiben senki nem fog csalódni.>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<