Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Espiro Atlantic

Az Espiro Atlantic babakocsi egy teljes mértékben univerzális és kényelmes, könnyedén összecsukható kombinált mélykocsi.

Technikai tulajdonságok

Méretei, súlya

Összecsukva a mérete 42x67x97, kinyitva 108x67x107. Súlya vázzal együtt 11,8 kg. Terhelhetősége 20 kg-ig ajánlott.

Anyaga

A váz alumíniumból készült, a kosár és a huzat textil, pamut, valamint poliészter.

Kerekek és tolókar

A babakocsi különböző méretű, felfújható kerekekkel rendelkezik, melynek első kerekei 26 cm átmérőjűek, hátsó kerekei 31 cm átmérőjűek. Az első kerekek bolygósíthatók és fékezhetők, a kerekek menetirányban történő gurulása stabilan blokkolható egyszerre. A tolókar sokféleképpen beállítható, attól függően, hogy a különböző magasságú kismamáknak mely állás a legkényelmesebb.

Váz és ülőrész

A váz teleszkópos rugózással rendelkezik a baba kényelme érdekében. Az ülőrész dönthetősége fokozatmentes, ami szintén a kényelmi színvonalat növeli.

Tető és lábzsák

A tető ablakos és kupolás, zsebekkel rendelkezik, valamint a jó szellőzés érdekében hálós ablakokkal van ellátva. A lábzsák meleg és kényelmes, ami elengedhetetlen tartozék a baba számára hideg időjárási viszonyok között.

Tartozékok

A babakocsi alapvető tartozékai az öt pontos biztonsági öv, karfa, kosár, lábzsák, egy pelenkázó táska, a babakocsi tető, valamint egy kerékpumpa.

Összecsukás

A babakocsi könnyedén összecsukható.>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<