Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Tényleg minden kocsi kínai?

Nem mind, de a zöme tényleg Kínában készül.

Több lényeges különbséget érdemes megvizsgálni a Kínában készült babakocsik között.
 
  1. Szinte márkajelzés nélküli kocsi: Ismeretlen márkák valamilyen Baby vagy angol felirattal érkeznek hazánkba. Ismertetőjegye az európai ízléstől merőben eltérő huzat és a sorjás, sokszor napszívta hatású műanyag, továbbá a szűk, nem európai gyerek méretére szabott belső tér. Javaslatunk, hogy ilyet csak végszükség esetén vegyetek!
  2. Márkázott, kínai tömegtermékek: Vannak gyárak, amik kész modelleket árulnak, a megrendelő kérése szerint szövetszín összeállításban és az általa kívánt márkajelzéssel. Ezek minősége nagy szórást mutat, akár szállítmányonként is változhat. Ezek esetén érdemes a forgalmazott cégeknek utánanézni, milyen szervízhátteret biztosít, milyen régóta van a piacon illetve érdemes az eladókat kifaggatni a meghibásodási előfordulásról. Az eladók általában, ha bekérdezünk, elárulják, mert nekik kellemetlen és okoz többlet munkát, ha a meghibásodott babakocsit visszavisszük az üzletbe.
  3. Nagy márkák Kínában gyártott modellei: Zömmel saját tervezésű modelleket gyártanak a neves gyárak Kínában. De előfordulnak, főleg a kis egyszerű sportbabakocsiknál, hogy tömegmodellt kapunk márkás matricával és designos huzattal. A nagy gyártók ilyen esetekben is figyelnek a minőségre, de ezek a modellek akár kétszer drágábbak lehetnek, a névtelen azonos modellek áránál. A saját, kínai gyártású kocsi általában jó minőségűek, de kidolgozási minőségük még mindig nem éri el az európai gyártású hasonló modellekét. Megtévesztő lehet, hogy a jól befutott babakocsi modelleket - mint mindent - a kínaiak lemásolják és szerényebb minőségű változatban más nevekkel piacra dobják. Itt is örök érvényű az alapigazság, hogy a különbség a részletekben rejtőzik.

Babakocsi kiválasztásnál vagy nézegetésnél nehéz kikerülni a kínai gyártást, de összességében azt érdemes vizsgálnod, hogy milyen cég kínálja a kínai portékát. Ad-e és milyen garanciát a babakocsira?

Tipp: Érdemes inkább 1-2 éve futó modellt választani, így az új babakocsik típushibái elkerülhetőek!
 

>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<