Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Peg Perego babakocsi

 pegperegoaward_100

Peg Perego a csúcsjárgányokat gyártó olasz cég több mint 50 éve van az élvonalban.

Mai modelljei a könnyűfémvázas technológiával és az antiallergén anyagokkal készülnek. 2007-ben ismét díjat nyertek a termékeik. A Peg Perego Pliko P3 Classico tévedhetetlen ajánlat.

Ha 3 kerekű kedvelő vagy, akkor itt van a Peg Perego GT 3 COMPLETTO (2008 as modell) ... én 3 kerekűből ezt választanám... mindenre kész csoda.

www.pegperego.com

ppculla_500


Peg Perego babakocsi

A Peg Perego olaszországi babakocsi gyártó cég, mely babakocsi gyártásán kívül egyéb kiegészítőket is gyárt, mint például etetőszékeket, autósüléseket, valamint az utóbbi években gyermek játékokat.

A cég működése 1949-ben kezdődött, amikor az alapító, Giuseppe Perego készített a gyermeke számára saját kezűleg egy babakocsit, amitől az ismerősök le voltak nyűgözve, és kérték, az ő gyermekük számára is készítsen hasonló babakocsit.

Hamarosan igen népszerű lett a Perego úr által gyártott babakocsi, aminek révén megalapította a Peg Perego céget, hogy minél több emberhez eljuttassa saját gyártmányú babakocsiját.

Az utóbbi években a Peg Perego cég bővítette kínálatát, és akkumulátorral működő gyermek autókat kezdett gyártani, melynek szintén igen nagy sikere lett.

A Peg Perego a mai napig az egyik legmegbízhatóbb márka. Saját árkategóriájában a legjobb minőséget kapja a felhasználó. A babakocsik és egyéb kiegészítők a mai napig eredeti olasz gyártmányok, a Peg Perego babakocsik nincsenek ázsiai gyártásra kiadva, tehát a vevő nyugodtan bízhat abban, hogy az eredeti minőséget kapja, ha Peg Perego babakocsi mellett dönt.


A menüpontokban összeszedtük a legnépszerűbb Peg Perego modelleket. Az írásokban nem csupán technikai információ található, hanem véleményezés, valamint az egyes modellek előnyei, esetleges hátrányai kerülnek felsorolásra, hogy a kismama a legjobb választással legyen képes élni.


Felhasználói vélemények itt :

Peg Perego Pliko 3 "a kedvenc"

3funkciós, testvérfellépős, klassz :))
Kezelhetőség és menettulajdonságok : könnyű ++

Panasz: a kis kerekekre néhány megjegyzés

Ár: 40 -44-000 Ft között

Nido *

Culla*

Classic

Ez a kocsi nem belvárosba való (ld. nem bolygósíthatók a kerekei), tömegközlekedni meg se próbálnék vele.


Viszont semmi sem tud elromlani rajta, extra jó a rugózása, helyi sétákhoz rossz terepre tökéletes.

Atlantico*

ppskate_800Skate

Csúcsmodell a PP-nél +++

A fejlesztők a kemény mózes részt továbbvitték az ülő rész felé, gyakorlatilag bármilyen szögben és irányba állítható és emelhető lett az ülés/mózes rész. Egyszerüen kezelhető termék a PP-tól... 180.000.- tól.

 
* Várjuk a felhasználó anyukák szubjektív tapasztalatait ezen márkájú babakocsikról is.>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<