Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Maxi Cosi Mura

Babakocsi tulajdonságai

 


Anyaga

A váz alumíniumból készült, a kosár és a huzat textil, pamut, valamint poliészter.

Kerekek

A babakocsi három darab kerékkel rendelkezik, melyek nagyméretűek, és felfújhatók. Az első kerék bolygósítható és fékezhető.

Karfa és lábtartó

A babakocsi karfája kihajtható és igény esetén levehető, a lábtartó nagy előnye, hogy nem mereven rögzített, hanem több fokozatba állítható.

Váz és ülőrész

A váz teleszkópos rugózással rendelkezik a baba kényelme érdekében. Az ülőrész dönthetősége több fokozatot tesz lehetővé, valamint mindkét irányból vázra rögzíthető.

Tartozékok

A babakocsi alapvető tartozékai a mózeskosár, a hordozó, az öt pontos biztonsági öv, a karfa, a kosár, a babakocsi tető, valamint egy adapter a Travel System rendszerhez.

Ajánlott tartozékok

Van néhány kiegészítő, mely nem tartozik az alapfelszereltség közé, ám a baba kényelme érdekében érdemes ezeket beszerezni. Ilyen például az esővédő, a rovarháló, lábzsák és esetleges játékok, amik a babakocsira rögzíthetők.

Összecsukás

A babakocsi könnyedén összecsukható, akár egy kézzel is.

Tisztítás

A babakocsi textil huzata levehető, 30 fokon mosható.

Hordozó tulajdonságai

Fontos figyelmeztetés!!! Légzsákkal rendelkező gépjárműben első ülésen tilos használni. Ilyen esetekben hátsó ülésnél kell rögzíteni három pontos biztonsági öv segítségével, menetiránnyal ellentétesen.

A hordozó fel van készítve az oldalirányú ütközésekre, megerősített védelmet biztosít a baba számára. Újszülött kortól 13 kg-os súlyig javasolt a használata.

A hordozó tartozékai a három pontos övfeszítő, az övvédő, a fejszűkítő, valamint a napfénytető.

Ajánlott kiegészítő a kompatibilis Maxi Cosi Easyfix és Familyfix rögzítőtalp, mely igen egyszedrűvé teszi a gépjárműbe való behelyezést.

Mózeskosár tulajdonságai

A mózeskosár újszülött kortól hozzávetőlegesen fél éves korig használható, babakocsi vázra rögzíthető.

A mózeskosár tartozékai a takaró, az esővédő, a rovarháló, a lábzsák, ami zipzárral rögzíthető és a szivacsmatrac. A huzata levehető és 30 fokon mosható.

A mózeskosár hordozókar merevített, ami könnyebbé teszi a hordozást. A tető ablakos és kupolás, ami hangtalanul lehajtható.

Vélemény a Maxi Cosi babakocsi modellről

A Maxi Cosi babakocsi megbízhatósága és minősége benne van a magas árában. Sajnos tényleg drága babakocsi, de minden Maxi Cosi babakocsi tulajdonos szereti és nem sok panaszt hallunk ezekről a babakocsikról.
Aki megteheti, hogy ezt a modellt beszerezze, nagyon kellemes segítséget kap. Nagy kerekeivel könnyen áttolható a buckákon is. Lágyan kipárnázott tágas sportülése van esztétikus díszítéssel, jó ránézni, kitűnik a többi modell közül. Variálható kupolája is kellemessé teszi a tavaszváró napokat. A mózeskosár mérete nem a legnagyobb, ahogy a bevásárló kosara sem, ezek mérlegelendő szempontok, ám ezen túl elmondható, hogy szeretjük ezt a modellt.>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<