Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Jane babakocsi

Nagyon szépen kidolgozott, biztonságra és kezelhetőségre is mind kiváló termékek a Jane babakocsi modellek. Minden típusa egy-egy külön jellem.

Minimalista vonalak, profi könnyedség a futómű és fékek terén. A felhasználó centrikus tervezés eredménye, hogy a Jane babakocsi modelljei között mindenki megtalálja a számára minden igényt kiszolgáló, non plus ultra minőségű babakocsiját.

Csak ajánlani tudjuk, sajnos az ára miatt nem lehet minden kismamának ilyen.

Vélemény a Jane babakocsiról

„Mi Jane babakocsit vettünk, elsősorban azért, mert fontos szempont volt számunkra a csomagtartó, mivel egy kicsi autónk van. A mózeskosara beköthető fektetve, így hordtuk a babát az első hónapokban, majd ugyanez a mózeskosár funkcionált autós biztonsági ülésként is.

A vázról könnyen lecsatolható, a váz pedig könnyen esernyő alakúra csukható, így az befér könnyen egy pici autó csomagtartójába.

Amikor a baba kinőtte a mózeskosarat, akkor a vázra rátettük a sportkocsis részt és úgy használtuk a továbbiakban.

Nagyon könnyű tolni a Jane babakocsit, kicsi a súlya, ami miatt nagyon szeretem, és ugyanezt használjuk most a második babánál is. Sajnos, testvérfellépőt nagyon nehezen kaptunk rá, mert nem szabványos a váza.”>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<