Babakocsiválasztási tippek!

Add meg neved, e-mailed, küldjük a linket.
Hasznos! :)
Név:
E-mail:
 

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi itt! <<

Milyen a megfelelő babakocsi?

Anatómiailag megfelelő babakocsi az újszülöttnek

Anatómiailag megfelelő babakocsi az újszülöttnek, erről az eladók nem sokat beszélnek. Sem a gyártók.

Első pár hónapban az újszülöttnek fekvő kocsira van szüksége. A baba nem ültethető, és a vízszintestől való eltérés nem jó a gerincének. Lásd a magyarázatot alább: fekvő/mózes babakocsi. Később kb. a 6.-7. hónaptól majd az ülő kocsira lesz szüksége.

Véletlenűl se a design miatt vásároljanak, mert olyan modern és jól néz ki egy babakocsi. A piac nagyon sok mindent árul, mint minden termék esetén, a fogyasztói piacra épít és a jó marketingre. Kérem, leendő anyukák! Ne dőljenek hanyatt a legújabb marketingtől és a legújabb tervezéstől se. A babakocsi a baba számára legyen vásárolva!

Az igaság tehát, hogy a baba gerincének egyenes felületre van szükség, és ezt legjobban a mózes kosaras azaz a fekvő kocsis babakocsi tudja csak biztosítani.

A baba amíg nagyon pici 1-6 hónapos - igenis feküdjön a babakocsiban és kész. Ne pedig félig görnyedten és megrogyva egy hordozóban legyen


>> Óriási Babakocsi választék ITT! <<  FőoldalKapcsolat - ElérhetőségTovábbi babakocsi márkákAdatvédelmi irányelvSitemap 4D ultrahang  

>> Babakocsit keresel? 160 féle babakocsi ITT. Kattints! <<


>> Babavárásra készülsz? 18 ezer féle babatermék ITT!!! <<